Header

Allt är kaos kan inte ens blogga med appen nu sms bliggar ja. I hopp om att det blir bättre snart. Idag ska jag raica på åkern med Babsan, kommer bli så kul!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi köpte ju foder idag. Grooven sen sist gick mot sina sista kilo och jag kände på mig att det var dags att köpa in nytt. Men jag vill ju också att hon ska lägga på sig lite extra så de på Bengt tipsade mig om hippsons topmusli. Tobbe Larsson sponsrar de la jag märke till på direkten. Nicke över hela paketet.


De tyckte att jag skulle ge lika mycket groov dvs 1,5-2 kg beroende på hur mycket hon går. Sen tillägga ca 1 kg hippsons.


Så varför inte prova. Självklart började jag med små mängder av muslin då hon inte är van vid den, och gav henne 1,5 groov med 2dl müsli. Det smaskade hon i sig utan några problem. Jag delade även ett äpple och la i hennes ute-krubba.
Emma tipsade ju mig om iform men jag är tveksam på den fronten. Hon har alltid gått på groov som grund och det är något jag inte kommer sluta med. Det funkar för Bella och då blir jag nöjd.
Men jag tycker det är spännande med foder och jag tycker det ska bli kul att se om det blir någon skillnad på henne och hennes kropp, trivs hon inte med det kommer jag ta bort det omedelbart.
Om inte annat hade de lite utförsäljning på Bengts. Tror även att mammut föll för kingsland tjocktröjan. Hur mysig va inte den. Snälla mammut och papput jag vet att ni läser....

Likes

CommentsDenna...hur snygg är inte den ? Klassisk men ändån inte tråkig och Debaser så mysig ut. Fuskpäls som tovar sig är ju så 2006 nu. Dags att lämna pälsarna och ta fram det mysiga. Detta är något jag defentift vill ha. Vad säger ni hiss/diss ?

Likes

Comments

Ingen av mina inlägg har kommit upp. !! Störigt.... I vilket fall som så hoppas jag att detta kommer upp. Trött på detta nu

Likes

Comments

jag hittade lite bilder som jag fotade förra årets höst. vi är inte riktigt i samma dagar än men snart så så jag välkomnar in hösten på min blogg genom att dela med mig av mina bilder.

vill du använda dessa bilder är det helt ok. men min blogg adress ska finnas med under textens beskrivning dvs : nattstad.se/vanessaandersson Likes

Comments

Godmorgon börjar vi med, idag sprudlar min insperation o kicka in runt 11.'då kommer en riktigt höstbomb upp, om inte annat så kommer även en gäst att blogga lite. Kul ju.

Vill du också gästblogga är det bara att skria till mig...vanessa98andersson@hotmail.se

Därefter idag så skriver jag mina två förhör. Känns bra till 90% och jag tror jag sätter minst ett c på detta iallafall.

Bella idag ja ni vad ska jag göra med bellson idag ? Har ni förslag ? Jag har slut på idéer. Men bomar kanske. Det hade varit skoj. Eller vara lite på terräng banan, vi får se !

Efter skolan så ska jag och mamma handla nytt foder till Bella. Det börjar dra till sitt slut. Samt ska vi köpa tillskott. Groov 125 är bra ja men jag tycker hon behöver mer och jag har noll koll på foder helt och hållet så det är tur att vi kan få så bra på hjälp Bengts. Stor stjärna till dem. Trevlig personal och så...hos de ska jag även söka PRAO och fråga om de tar emot sommsarjobbande. Det hade varit riktigt kul att praoa hos Bengts. Men samtidigt söka inne på hööks i Lund. De har ju öppnat där nu så det kan bli riktigt kul. Om de inte säger nej förståss. Men sånt ska man aldrig hoppas på..

Med detta säger jag godmorgon och glöm inte att kolla in runt 11. De bilderna är ett år gamla så jag tycker det är ganska kul att se förra årets skillnad och nu.

Asså kolla steget. Wow

Likes

Comments