Header

VARDAG
Ajajaja...jag vet inte vad men något har hänt med min rygg, den tar kol på mig. När jag skulle lyfta de dära kilona Hö så kände jag hur det verkligen brann i ryggen. Stramade och ahh det gör ju så ont. Gnäller gnäller och gnäller är vad jag gör

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj vad har hänt här....inget alls. Nope.

Ska jag dra en sånhära tröst inlägg om hur ledsen jag är över att jag inte har uppdaterat. Nja skulle inte tro det va, nej precis.

Bella igår kändes blandad både bra och hemsk och jag hamnade även på marken. Jag erkänner att jag gick för snabbt fram. I do.

Bella va fin men het, stack emellan åt och jag blev stark i handen..,DET SKA INTE HÄNDA !
Men när det är små skutt är Bella ofokuserad. Och jag tar det inte så seriöst, och när det blir för högt blir hon osäker och jag ger med mig. MÅSTE BÄTTRA MIG PÅ ATT BLI TUFFARE.
Men annars wow vilket pass. Vi har knapparna till 98% och det blir bara bättre och bättre.

Jag ska öva på :
*ha en stadig mjuk hand
*Jobba hela tiden och inte komma på mig själv av att inte jobba.
*vara tuffare och visa nu ska vi och inte...bara om det är okej...
*ta tillbaka snabbare så hon inte springer efter hindrena,

Det är mina mål. Ska så snart som möjligt lösa mitt licens och Bellas med ju. Sen ska vaccinationen sättas på plats och sedan är vi redo. Så för hoppningsvis kan vi starta en träningstävling om en månad ? Då kör vi lågt en LC ? Kanske en LB? Time will tell u.
För jag vill inte sabba självförtroendet och starta för svårt och sen blir allt fel för att man är extra nervig. Utan ta det lungt. Men sedan vill jag inte att det blir så att det blir för lågt så att det inte blir en utmaning i det hela. Så lite från båda hållen.

Vad det än blir för resultat ska jag utgå från banan med ett leende. Även om det går piss. Eller om det går bra. Jag är en bra tävlingsmänniska och även fast det går dåligt tänker ja inte deppa ner mig.


Bella idag...går in sig i nya hagen. Och annars så vilar hon. Hon gick tufft igår. Möjligtvis så travar jag henne lätt men INGEN galopp. Skritt trav och sen bra för idag.

Likes

Comments

Åh det känns gött...nu fan satt de där alla 100 centimetrarna. En meter är avklarat och inte 1,15 där tog det stopp. Kan erkänna att jag va för ivrig men FYF*N vad bra det känns. ÄNTLIGEEEEEN och på foto och allt. Shit vad jag har smakat grus på denna ponnyn. Min vilja och hennes vilja, nu sitter allt och nu är inget så farligt längre. Metern sitter nu ska vi bara bygga uppåt. Kommer inom kort starta en träningstävling och känna på tävlingarna lite. Sen fasen ska vi hoppa!DEN DÄRA KÄNSLAN NÄR SILKE SA VANESSA DU KAN JU HOPPA EN METER...vad är det för trams om att du inte kan de. Äntliheeeeeeeen

Likes

Comments

VARDAG
Hej ni

Jag har städat och städar i massvis och om en timme kommer min syster...nja inte riktigt så men silke, hon är som min syster. Syrran jag aldrig fick.

Ska fira henne lite extra då det va hennes dag igår och inte för att skryta men ska jag va ärlig tror jag att hon blev gladast för min och Eriks present ;) mm sug på den ni....vet att hon hoppa upp och ner och bara ville skrika av lycka. För visst fasen är jag en bra vän. Shit vad jag fick tjata på Erik men han gjorde en hjälte insatts tack igen Erik dahnelius...❤ Once a hero always a hero

Men annars så är jag väll ganska taggad på daggen. Jag får ingen luft genom näsan och nyser konstant. Men det är ju inte hela världen. Så vi hörs
Bestfriends

Likes

Comments

Jag skrev nyss ett inlägg om min familj,
Men valde att inte publicera d. Vet inte varför men det kändes inte rätt.

Men är det alltid magkänslan man ska gå på ? Tell me...för min pappa ringde igår och skällde ut mig för saker jag inte hade gjort...saker han trodde att jag hade gjort...han gick alltså på magkänslan. Tråkigt att du hade fel där papi.

För när föräldrar ringer tror de att de har så himla rätt all way men i själva verkligheten har de så fel, och när man försöker prata tillbaka i den stackars telefonen de skriker i lyssnar de inte. Nä för de är så säkra på att de har rätt

Men pappa igår hade du fel och dags att acceptera det nu...

På tal om att ha fel. När vi gör något dumt är det bara mina föräldrar som hotar med att sälja ponnyn ? Tråkigt för mina att det inte funkar då de inte lagt en krona på mitt hästliv.

Så sant som det va sagt. Jag köpte Bella för egna pengar jag står som ägare i alla papper och så är det. Ni kan säga hur mycket ni vill men det kommer inte att hjälpa....åh jag älskar när ja har rätt.

Dagens planer då? Ja rida,rida och rida...typ så. Kreativt va ? Tänkte väll de.

Nej men ska vakna upp ordentligt hos corre. Hon snarkar än och de bygger om hos henne så ni kan ju tänka er hur det låter. Bom Bang.

Sen måste jag städa...,som ett straff antar jag? igår tog jag inte mitt nudel paket...utan RÅKADE glömma. Sånt kan hända pappa. Men min pappa är hysterisk så jag får väll rycka upp honom med att städa. Utan dammsugare för vi har inga dansugarpåsar hemma...för min pappa tror att jag har dansugat rent kanin buren....JAG DAMSUGADE MATTAN SOM INNEHÖLL x antal sågspån. Men jag tömde ju inte buren i dammsugaren....så jävla illa tänker ju inte ens jag. Tänk om pappa och dra inte så korta slutsatser om det,

Ni anar inte kaos samtalet vi hade mitt på stan..inte nog med att folk redan glor nu glor alla...ja det kommer väll upp på Expressen att Vanessa mordhotar någon i telefon....skulle inte förvåna mig ett dugg. Men jag skrek han skrek sen stängde jag av min telefon. Moget avslut på det hela....eller


Sen ERIK DAHNELIUS DU ÄR SÅ HIMLA SNÄLL OCH GO SKULLE KUNNA KRAMA DIG OM OCH OM OCH OM IGEN. Tack för allt du gör

Likes

Comments

VARDAG
Ännu ett.

Hämtar inspo från stan i Lund, förresten sår det riktigt härligt väder. Lite kyligt i vinden bara. Men helt ok.

Förövrigt har jag kollat in mina primeboots...över min döda kropp att jag kommer få mamma att betala d. Men jag får hålla mina tummar.

Om inte annat så ska vi snart käka och sen måste jag nästan springa hem. Pappa är VANSINNIG...förlåt jag ska städa..,när jag kommer hem

Likes

Comments