Header

VARDAG

Behöver jag skriva något mer? DET ÄR FREDAG


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag gråter en aning. kommer ni ihåg att under vinterlovet så fick jag ett väldigt ledsamt samtal. att jag inte kom in på sveriges ridgymnasium niu, och att jag inte fick göra ridtetstet då jag bland annat skrev detta :http://www.nattstad.se/vanessaandersson/jag-ger-upp-11658007

men just för en stund sen så fick jag ett samtal och jag kom in på ridprovet. det ger mig en ännu större chans att få komma in på niu. jag har fortfarande en hel el att tänka på eftersom det är naturbruk. men, det är ändån en stor eller ja större chans. jag blev så glad och schockad på samma gång och jag grät glädjetårar. även fast det inte ger mig en utbildning som jag har stor möjlighet att läsa vidare på så ger det mig en stor chans innom ridningen. det JAG vill lyckas genom. så ajg står lite mellan två världar. hästvärlden och människovärlden. det är svåra beslut. som ska tas och det snurrar fortfarande i mitt lilla huvud över vad jag ska välja och om jag väljer det- vad leder det då till?

 

ska träna sönder med min ponnybus iallafall och se vad det leder til

Likes

Comments

VARDAG

Trött torsdag..,blä!

Idag ska jag experimentera med liren glasslock, är ni på eller? För oss som trodde att vintern aldrig skulle komma och valde att inte sätta på snösulor. Så jag ska pröva mig på glasslock på Bella som jag gjorde på min gamla ponny.

Så vi får se hur det går...

Hädanefter är jag inne i en sån tråkig bloggvecka. Jag har inget intressant att skriva om. Eller? Jo lite men jag vill vidareutveckla det så det blir ännu bättre till er. Great!

Likes

Comments

VARDAG

Där hör jag inte hemma kan jag säga...


Tyckte att hjälmen passade bra in, annars gällde ju inte försäkringen...

Likes

Comments

VARDAG

Finns det något segare än att gå upp på morgonen. Tror inte det.

Igår fick Bella äntligen broddarna, så jag broddade på henne fram. (Vi får inte ha bak när de står med hagkompis) vilket jag tycker är en rätt bra regel. Eller jo blindbrodd är ok så jag ska köpa mig fyra blindbroddar. Det är broddar som är helt rundade och ungefär fem mm bred. Så dem blir bra!

Speciellt nu när det är så himla snöigt. Vart kom allt ifrån? Det är dock inte kramsnö vilket minskar på syltorna.

Nåja det är onsdag ett steg närmare 28 februari och då så gäller det : ip ip ip jag. Evelin och Jennifer satt och diskutera lite allt möjligt om hur det skulle bli. Katastrof...jag menar VAD ska man ha för kläder på sig?!? Jag får lite halvt panik. Ush nej nu låter jag lite som en liten fjolla som är fem år och är bjuden på Lisas kalas....det jag vet är att eventet kommer bli så kul!!

Men nu åter till morgonen. Dags för frukost...


Jag hittade en massa hotell frågan är ju vilket.....

Likes

Comments