Header

VARDAG

Nu är vi alla i bilen och rullar mot GÖTEBORG...Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

så nu sitter jag evelin och matilda på väg upp till Göteborg och det känns så sjukr kul. detta ÄR bättre än julafton liksom. förstår ni känslan?

först när vi kommer fram så ska vi en snabbist till hotellet tror jag. eller så släpps vi av så vi hinner direkt till Henriks event. kommer träffa massor av goa människor. kommer personer som jag ser upp till. ska bli extra kul att få träffa Caroline Bågfeldt. faktiskt så är hon den jag vill prata och dricka en drink bredvid ikväll. hon verkar så otroligt trevlig och en otroligt duktig bloggare så jag tycker ni kan titta in hennes blogg HÄR

utöver det så är det ju horse showen vi ska titta in. ska bli jättekul för jag har aldrig varit på GHS och därför är det lite extra spännande att få åka upp och gå runt och dra sig lite. ja har en liten budget med mig och har sagt att jag max ska köpa för 500kr. inte en krona mer och det är en bonus om jag inte ens handlar. jag känner att jag inte har något jättestort behov utav att köpa något just nu. men inköpslistan se för tillfället ut såhär......

absolut inget...jag har inget jag behöver mer än ridhandskar. känneringet behov utav något annat mer än kanske något ynka par ridstrumpor. känns ändån skönt...eller så kanske det blir negativt och jag köper massa spontansaker. ja vi får se hur det går. ska ni dit?

Likes

Comments

här kommer del 2 av min tunisien resa. detta är tidsinställt och jag har ingen aning om när de kommer upp faktiskt. men det spelar ju ingen roll. här kommer lite bilder...marioteten är egobilder....


Likes

Comments

VARDAG

Idag ska vi till GÖTEBORG!!

Men först, skola! Idag är det fredag och Gud vad härligt det va att skriva fredag, för som jag längtat.

Skolan idag är kort, vi slutar 3 med hemkunskap och jag ska gå lite tidigare. Så jag hinner med Bella.

Och efter det kör vi upp till Ängelholm och sedan GÖÖÖÖTEBORG!!! Det ska bli så kul.

Ska försöka hålla i pengarna och framförallt så ska jag köpa mig ett par ridhanskar. För jag har blåser här och där. Budgeten jag har med mig är inget att skryta om...sadeln som senare ska köpas är DYR!! JätteDYR! Så ja det är lite surt men allt för Bella!

Ha det bra, och förlåt för att jag inte blogga igår jag hade så mycket att göra. Ni anar inte! Så hur Bella gick tar vi bär jag sitter i bilen på väg upp.


Gullunge

Likes

Comments

VARDAG

Äntligen ska jag äta!!!

Sist jag åt var runt 12 så...hm ja så nu äntligen ska jag äta.

Bella gick bra och jag får skriva ut det lite senare.

Känner att detta blev lite onödigt inlägg, men ni vet att jag lever åtminstone.

Och förresten. Imorgon åker vi till GÖTEBORG!!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er, hur har ni det?

Jag har det stressigt, engelska hade jag läxa i idag som jag missade. Jobbigt läge! Kag får helt enkelt se hur det går.

Åt ett äpple till frukost men känner att det inte mättade så bra, så jag slänger väl i mig en macka.

Idag så gäller följande : stallet och Bella ska tömköras. Jag ska försöka tömma hela boxen idag för att hon står snart på bedd över sitt Hö som hon aldrig äter upp!! Jättetråkigt när man gör allt för att de ska bli lite tjockare och så går det inte....men det viktigaste är att hon har Hö och möjligheten att äta finns hela tiden.

Nu ska jag fortsätta min morgon så vi hörs i eftermiddag.

Likes

Comments