Header

VARDAG

...jag just nu äter indisk mat!!!!!! Trodde ni aldrig va!

...att jag igår fick ett sjukt spännande samtal från Stockholm. Har tänkt på det as mycket och jag kommer tacka ja. Mest som en kul grej...kan inte berätta mer än så...

...jag är HELT svag för göteborgare och är otroligt avundsjuk på alla som bor i Göteborg. Jag älskar allt, husen, områdena, folket allt är så bra där. Kommer flytta dit när jag får möjligheten!

...jag har träningsverk i benen sen ridningen igår. De musklerna har inte varit igång på ett tag känner jag....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG, ANNABELL 355

Vilken helg. Full rulle hela dagarna.

Men jag kan nu med glädje säga att jag har köpt mig en sadel. Som både Bella och jag trivs med. Utprovad av en sadelutprovare som alla vi träffat har rekommenderat. KUUUUUUL!!
Så på tisdag bör den vara helt klar så redan då kan vi börja igångsättningen.
Första veckan gäller bara skritt. För att sedan lägga in lite trav. För att sen byta hela träningssystemet. Eftersom att muskler byggs när de vilar ska Bella gå varannan dag. (När hon är igång helt) dvs att jag ska göra henne riktigt trött och sen ska hon vila en dag osv.

Jag anser att det är värt att prova!

På tal om inget alls så var jag även på fälttävlan här i flyinge. Jag måste få berömma tjejen som hoppade den en stjärniga klassen på sin tuffa C-ponny (med storhästar) riktigt kul var det att jag hamna som hindervakt med henne lite senare under dagen, hon var så trevlig och så rolig att prata med. Berömde henne då också för hennes prestation med ponnyn. Jag satt vid starten och höll koll på de när de gick ut i början för att sen applådera vid mål. Det var sådan lycka i hela ekipaget!! Den var en sådan lycka att bara få se dom haha!

Dessutom går jag in på min sista arbetsvecka idag. För att sedan njuta utav EN HEL VECKA PÅ FALSTERBO!! Ska ni gå?


Likes

Comments

VARDAG

Första dagen som 16 åring och jag ska ärligt säga att jag inte känner mig ett dugg äldre. Men däremot väldigt spänd för att börja övningsköra.

Sen vill jag tacka ALLA som skrev grattis till mig på sms och fb och på andra ställen. Vissa kunde jag inte svara, varför vet jag inte men så är läget. Så ni vet!

Jag går till 4 idag och sen är det heeeeelg. Härligt. Jag ska till flyinge och vara funktionär på lördag. Spännande. Dock har vi storstädning i stallet så idag får jag ligga i och göra mitt. Tömma boxen och sopa lite mer än vanligt. Det har jag inget emot.

Bella förstår jag att ni ALLA är nyfikna på, till min besvikelse så ställde sadelutprovaren in i sista minut och kommer på söndag istället. Jag hade längtat så inför detta och det var nog det som gjorde min födelsedag lite sämre. I vilket fall som så kommer hon på söndag. Det positiva med det är ju att jag hinner träna upp Bella lite mer inför söndag. Både igår och i förrgår så tränade vi med bommar och vilken skillnad det blev på bara EN träning. Ibland blir jag så stolt över henne. Som om att hon visste att det var min dag och ville ge mig en present som sa "ditt hårda arbete gör resultat"

Men det allra bästa va silkes överraskning. Jag grät när jag fick hennes fina text och vi avslutade dagen SÅ bra. Tack fina du!

Nu vet ni hur det va, och att uppdatera bloggen ja det fanns ingen tid till.


Likes

Comments

VARDAG

Det är min dag idag. Om jag är glad?

JAA. Jag ska som vanligt ut till världens bästa jobb. Jag har fått fina meddelande på Facebook och solen skiner. HÄRLIGT.

Men bäst av allt, håll i er, SADELPROVAREN SKA GÖRA ETT FÖRSÖK TILL ATT NU HITTA DEM PERFEKTA SADLEN. Så idag kanske, bara kanske sitter jag på världens finaste ponny. Det kan ju inte bli bättre!

Jag ska öppna lite paket och så ska jag äta god frukost.Likes

Comments

VARDAG"Varför skickar du iväg mail till andra bloggare? Det skulle aldrig någon av de andra stora bloggerskorna göra!"

Well that's why!
Jag anser mig som en utav stor bloggarna om några år. Än så är jag bara och snurrar på Skånes topplista. Men vad spelar det för någon roll?
Helt ärligt vem bryr sig om läsarantalet? Varför ska det spela någon roll i denna hysteriska "bloggvärld" jag köper det för att företag ska vara intresserade. Men att vi bloggkollegor inte skulle kunna stötta varandra för att den har högre statistik en den andra låter i mina öron bara helt oprofitionellt.

Jag vill inte heller vara den som ser på när andra ger upp. Jag vill va den som ser på när det går bra, och veta att shit, jag gjorde en bra gärning. DEN TJEJEN VILL JAG VA.

Den tjejen anser jag mig vara genom att stötta många av våra bloggerskor. Små som stora för i mina ögon är det inte siffror som står bakom en blogg, i mina ögon är det en individ. Precis som du och jag.

Alla är lika mycket värda? Då tycker jag att siffrorna kan slänga sig i väggen......

Likes

Comments

VARDAG

Så kom även onsdagsmorgon på denna veckan. Tröööäööött är jag iallafall!!

Fast jo, det känns bra att ha vaknat och duschat jag ska göra lite frukost för att sen hinna med min buss.

När jag kommer hem ska jag till min ponny, jajemän! Vi ska longera idag, får se hur banan är efter allt regn men jag tror det ska gå bra.
Om där är för blött slänger jag på broddar och går ut på gräs. Här låter vi inget väder trotsa oss nej.

Jag hoppas också på att väderprognosen INTE stämmer, det vore lite synd. Men det är ganska kul att för exakt ett år sedan öste det också ner, i perioder. Haha? Kommer ni ihåg? Det gör jag för jag drev en fantastiks blogg som jag uppdaterade väldigt bra då...;)

Vi syns senare.Såg denna bilden på en instasida och har läst upp den för Bella varje kväll sen dess. Tycker den är SÅ fin.

Likes

Comments