Header

Men hej, hur är läget?
De flesta har väl vaknat vid denna tiden nu? I think so...

Okey...lördagens planer, hmm..ja stallet självklart. Men sen då? Jo PLUGGA. Både matte och tyska, måndagen känns redan nära inpå och trött är jag. Klaga kan jag göra, men jag väljer istället att se allt från den ljusa sidan.
Solen skiner och jag har bra utbildning.

Senare ikväll sover jag hos silke. Tävlings dag imorgon ju.HEJA HEJA!

Hur ska ni starta eran lördag och vad ska ni göra?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

brr..både regn och rusk jag har dratt på mig världens förkylning. vilket jag absolut inte har tid med.

dessutom har jag blivit helt fast PÅ instagram,på allvar söker man på #vanessaandersson kommer fanpages upp och jag blir SÅ tacksam, mina bloggläsare äger, det vet ni redan men jag kommer alltid ösa beröm över er, för att ni ska våga ta åt er. 

sitter här och får lite glädje tårar över den känslan, fina bilder med massa fina texter, TAACK! 

jag sitter för övrigt och bläddrar runt på bloggar, fb och lite blandade instagrammar. men om jag ska var ärlig jag måste nanna för imorgon ska jag göra stallet TIDIGT. med det sagt avslutar jag här och välkomnar i lördagen med öppna armar...  

vi är ett farligt ekipage, ligger lågt men tar för oss när det kommer till bevis. vi snackar ponnydiva till 100% när bella vill något, då är hon rätt taggad på det säger jag bara....kolla så nöjd och ståtlig hon är på bilden....

Likes

Comments


home, på allvar fredagar är tuffa dagar. TRÖTT stavas det. jag har däremot ingen tid att ta det lugnt stallsysslorna väntar. hej hå lets go..

nej men fredag. jag behöver dig! första skolveckan som i helhet är sig själv är nu avklarad och efter stallet kan även jag ta det lugnt. för ögonlocken är tunga nu...

skolan idag var kul, idrotten, den är så kul nu. läraren är så kreativ och låter inte oss tröttna på uppgifterna. precis som det ska vara. precis som ALLA lärare på malmö latin. på riktigt så engagerade lärare har jag nog aldrig haft. det gör skolan mycket roligare och det går framförallt SNABBARE! 

 nej men ikväll ska jag sätta bloggen som prio ett, lägga upp inlägg inför helgen och lite inpå veckan. sen ska jag sova. det förtjänar jag...bella vilar, hon får massage och smörjs in i alla möjliga krämer med alla möjliga olika bra effekter. så hon blir mjuk igenom hela kroppen. precis som vi vill ha henne.  


min mail är ganska spännande....oj just det SCHHHH!!


KLACKARNA I TAKET, DET ÄR FREDAG!!

Likes

Comments

godmorgon, eller ja för er del godmiddag. 

just nu, har vi studietid. men den är inte obligatorisk och den möjligheten utnyttjar jag till fullo och bloggar till ER- världens bästa bloggläsare. 

jag försov mig imorse och därför skriver jag inte till er förens nu. kommentarerna ska nu gå att godkänna OM MAN HAR NATTSTAD? problemet bör vara löst till helgen förhoppningsvis! 

så fredag, är ni peppade, ska ni göra något kul i helgen? något som gör allt lite extra bra? jag ska antadligen på tacco middag hos min mamma. och eftersom att jag inte bor hos henne så uppskattar jag det. en mysig kväll helt enkelt. därför kommer bella få vila idag och få massage. alla möjliga sortes som går så hon bli genom mjuk i hela kroppen. hon är verkligen värd det efter veckans alla träningar som har gått kanon. 


vi hörs i eftermiddag. och du, glöm inte att idag bara händer en gång, gör något bra av det. 

Likes

Comments

VARDAG

DET ÄR OFATTBART vad jag älskar er, bloggen, ja ALLT. asså på riktigt den ger mig möjligheter värt att göra ALLT för. att ge upp den NEVAAAH! 

jag skriver i tidningar, jag syns i media all over och jag intervjuar artister. tack vare min egna blogg SHIT VAD DET ÄR COOLT! 

bella idag gick FANTASTISKT BRA! hårt träning ger resultat och vi jobbar på tills vi sätter SM kvalet, för just nu i detta ögonblicket känns allt så bra. lydnad, form takt och jag kan skriva hela natten. JAG ÄR SÅ NÖJD. tänk att min ponny, utstrålar så mycket glädje och kärlek. 

jag och jennifer sitter och planerar i vintern. något säger mig att detta kommer bli GRYMMT! bloggen på allvar JAG TACKAR ER SÅ MYCKET. att ni tar er tiden att klicka er in här, det låter "ostigt" men vet ni, det stämmer. för detta gör det möjligt för mig att uppfylla mina drömmar. och jag hoppas jag kan hjälpa er att uppfylla era. tänk att en blogg gjorde att jag fick göra allt detta. DÅ KAN NI MED. 

JAG ÄR SÅ GLAD, TACKSAM OCH VILLIG ATT GE 110% TILLBAKA TILL ER. bloggen TACK FÖR ALLT

  

Likes

Comments

ANNABELL 355

snart är jag ute på hästryggen och jobbar stenhårt. men just nu äter jag "kvällsmat" snarare mellanmål eftersom jag kommer äta igen när jag kommer hem. jag har nästan precis kommit in genom dörren och är redan ombytt till ridkläderna. 

idag ska bella gå på vägen, att jobba längst den är bra övning, det ligger mycket i att ha henne mellan skänklarna så det inte blir ena sidan och sen över till andra sidan utan ett rakt spår. man fuskar så lätt via staketet inne på banan men ute i skogen så funkar inte det. så det blir dagens träning. i kväll kommer en uppdatering om hur det gått och vad vi har för nya mål till nästa ritt.  

my soulmate....

Likes

Comments