Header

innan jag dör så ska jag har hoppat in i en sådan här gigantiskt bungeejump. det värkar riktigt coolt och som ett awesome minne. det är alltså en slags karusell som kastar dig ungefär 60-70 meter upp i luften. minns att jag prövade det när jag var mindre på lalandia, men det var inte alls dessa höjderna. utan då satt jag i en slags sele och skutta kanske 11-12 meter upp i luften. men ni som har prövat, håll med om att det är en rätt härlig känsla!?

haha jag blir helt sugen på att åka NU kolla bara här


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

.. är hund, och inte vilken som helst utan en liten mops. 


tyvärr så har jag hört att mopsar lätt blir sjuka och är väldigt dyra att försäkra? fast vad vet jag? tror inte det kan vara så dyrt gämfört med en hästförsäkring, right? synd bara pappa är allergisk..tänk att få ha denna lilla varelse i soffan tillsammans med en film..tills jag fyller 18 och förhoppningsvis inte bor hemma får jag nöja mig med ett gosedjur i liknande ras ;)

Likes

Comments

VARDAG

när jag har små tråkigt och egentligen borde plugga gillar jag att klicka mig in på bloggar. älskar massa olika. det kan vara allt från mode till inredning till mat. det ger en inspiration att plocka och kunna göra en ännu bättre version av sin egna blogg.

det senaste jag fastnade för var inredning och jag är verkligen jättetaggad på att inreda i mitt rum. tanken är att köpa någon tavla och en bänk där under med ljus på i olika storlekar.

kolla in detta, hur mysigt och perfekt var inte det...tänk om jag liksom var miljonär typ sådär på direkten...
Likes

Comments

jag har börjat kolla runt på vinter jackor och i år har jag verkligen fastnat för spooks jackor. jag var faktiskt besviken på många av mina favvis märken. vet inte om de har stoppat huvudet i sanden eller vad 17 de har gjort på detta året. kolla in dessa jackorna;  

den absolut snyggaste ^denna var också helt okej något som jag ändå hade kunnat tänka mig! 

som ni förstår så var inte alls vinterjackorna i år någon höjdare tyvärr. men men någon av dessa kommer jag nog köpa in, jag behöver nämligen en ny detta året!!

förlåt för de absolut sämsta bilderna..men det fanns inga bättre, tro mig dessa var de "bästa" (syftar på översta)

Likes

Comments

VARDAG

..aldrig kan se sig själv som felet. typ att man skyller ifrån sig på en sådan otroligt patetisk sak. "jag hade inte rivit om inte traktorn startat där, den störde" gäääsp..på allvar - du la hästen dåligt, du är orsaken till att bommen trilla...

...tror att de är världsbäst på allt. missförstå mig inte nu! alla får ha ett bra självförtroende och våga pröva nya saker. ett mer exempel är de som aldrig har ridit säger det är inte träning att rida, det är inte jobbigt, det är inte svårt okej detta kanske mer ledde över till fördomar. men det är också en irriterande sak! 

...människor som alltid ska se det negativa i ALLT. jag har fått höra många gånger av vänner att jag inte kommer kunna ta mig till sm med bella, och jag tar det väldigt dåligt. jag har inte så mycket "ljust" på min sida i ridningen och att väldigt många ska referera till den "mörka" sidan där drömmar inte får existera. det tycker inte jag en vän får lov att säga oavsett vad den tycker. man ska aldrig förstöra någons drömmar!   

ser ni vad som står på tröjan?

"some people dream of success while others wake up and work hard at it" ett bra motto som inte berör någon annan 

Likes

Comments