Header

VARDAG

kolla vad jag fick på mailen idag ❤ tusen tack 

Drömmare kan drömma det, Vanessa Andersson gör det!

 

Annabell 355 legenden som inte talar...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

alltså hej!

det var länge sedan jag skrev ett sådant här inlägg, så jag tyckte det var dags med ett här och nu inlägg. 

jag har precis kommit hem efter en låång dag ute. Har fixat i båda stalleN. mockat både hagar och boxar.promenerat och pussat babbsan på mulen. Hon var pigg idag på promenaden, KUL! i morgon tar vi två rundor för att hon ska få röra på sig mer från sjukhagen. Så nu börjar verkligen resan till toppen känner jag, Jag är riktigt taggad på detta. Stallkompisar i min ålder. Nej men allt känns verkligen bra! 

efter stallet tog jag, Marcus, Josefin och Cornelia en fika. Det var hur mysigt som helst. Längesedan vi allesammans gjorde något, vi gick även på en "promenad" innan vi åkte hem igen. 

har ni känt hur kyligt det börjar bli nu? min vindjacka är på gränsen till alldeles för kall nu. måste ha mycket under för att det ska funka..

dessutom är det ingen vanlig dag idag, det är ju Halloween. ser ni fram emot kvällen? 

jag som har varit uppe sedan klockan halv sex vet inte hur jag ska få ihopa det utan att jag somnar stående, men det får jag la ta reda på 😉


ha en bra kväll - önskar jag med ANIMO 

Likes

Comments

VARDAG

Jag sitter här i min säng, i en rosa mjukisdress och klickar mig runt på andra bloggar, letar inspiration för att sedan skriva till er, få reaktioner. bloggen är så kul!

Jag sitter i den lilla byn veberöd och skriver på min egna blogg, en blogg som kan läsas överallt hela jordklotet runt om..ganska tufft va?
Alla som har tillgång till internet, tusentalets människor kikar in här VARJE dag! Varför vet jag inte, det vet bara ni, men jag hoppas för att ni får inspiration och en glädje över att inget är omöjligt, en ego boost som säger jo jag kan efter att ni klickat er ut. för det är precis det jag vill förmedla med min blogg; du duger precis som du är. 

Jag tycker det är förbannat coolt, att se hur mitt företag växer och hur allt blir större!
Att lilla jag växer på internet som 16 åring!

Då och då kommer det mail, en del företag en annan privatperson, ibland snälla tack mail, och inbland inspirationstips! Ibland förfrågningar om jag kan länka en och annan blogg eller annat!

Jag som liten sextonåring kan sitta och snacka ihopa mig med företag, dela åsikter och leta ännu mer inspiration på andra bloggar. Jag borde verkligen vara mer tacksam för det!

Jag tycker och frågar ofta mig själv, tänk om jag inte skaffat mig en blogg, tänk vad annorlunda allt hade varit, Jag hade inte lärt känna varken Jennifer eller Evelin, jag hade inte fått min kärlek utskriven på en skvallersida som sedan lämnade mig, jag hade aldrig fått göra intervjun med isac och jag hade absolut inte haft möjligheten att ha dessa samarbeten jag har och kommer ha i framtiden med våra olika företag. Det är en fantastisk möjlighet som startas bara när man trycker på starta blogg!

till alla er där ute som läser detta, har du någonsin haft en dröm om att få genomföra stora projekt? Kanske starta ett event, eller designa en egen kollektion och driva en stor blogg? - vad väntar du på? Starta en direkt!

Ingen blogg är stor från början, ett vinnande företag är de som jobbar hårt för det och har något viktigt och intressant att förmedla! Ingen blogg blir stor för att de länkades och åkte in på en räkmacka -tjohoo vad kul. Nej nej nej!

Våga kontakta företag, våga vara jobbig & våga tro på dig själv, dina drömmar och dina idéer! Även fast det låter otroligt ostigt, så stämmer de in något otroligt bra, tro på dig själv, så länge du gör det och står för vad du skriver så kommer det alltid komma lösningar!

Så idag gör vi något nytt!
Jag håller på och mailar företag och privatpersoner, jag planerar för framtiden.
Vad sk
a DU göra idag?
Maila ridläraren om en sköthäst? Anmäla dig till talang 2015? Starta en blogg? Söka DET DÄR jobbet? Ringa det mest oroväckande samtal
et?


Gör det idag, idag är en riktigt bra dag och tack för allt tvåtusentalet som har utvecklat internet till en mag
isk värld full av möjligheter.

vi når alla framgång på olika sätt, vi alla kämpar olika hårt för våra mål...därför når vi dem olika snabbt, det är viktigt att komma ihåg! 

Likes

Comments

har tagit upp detta förut och alltså..det spelar ingen roll vad ni säger. 

att se någon skutta runt på sin stackars ponny i repgrimma barbacka på hinder. Eller de "vackra" ängsbilderna utan hjälm och väst..varken skydd på sig själv eller ponnyn...

fine, jag tycker det är okej på en unge som precis ska lära sig rida (med säkerhetutrustning självklart) men när vi som faktiskt är över 10 år och har vett innanför skallbenet hoppar rundor på sina stackars ponnysar  får jag panik.  


hur i hela världen ska du kunna ge rätt signaler när du styr mot ett hinder i bara grimma, är i obalans och dessutom barbacka. stackars hästens hjärna, stackars hästens rygg och stackars hästens självförtroende säger jag bara.... 

Hästar ska behandlas med respekt. Samma dom visar oss. Vill man hoppa runt i grimskaft i nån paddock i jakten på den “perfekta” FB bilden….köp en käpphäst. TACK!!

tummen upp för de som behandlar sina ponnysar ordentligt, bra utrustning, inget fläng. ORDENTLIGT!!

Likes

Comments

Jag tycker livet är alldeles för kort för att slösa bort på massa onödiga saker. Varför vara med vänner som inte behandlar en bra, som inte visar varken respekt eller ger dig kärlek? varför hålla på med något som man inte känner sig 110% på?  Varför ska man tvinga ponnyn som inte vill hoppa med sporrar och spön? varför pussa killen som du inte älskar? 

vem vet egentligen hur många dagar vi har kvar på jorden? på allvar. Allt kan faktiskt hända....

pussa i stället på den DU älskar, umgås med dem du känner dig älskad av. Strunta i om dom inte går i din klass, Bara DU känner dig hemma och älskad. Sätt dig själv som första person. Varför ska man hela tiden höja alla andra till månen och tillbaka. Till ponnyn som inte vill hoppa...Du kanske ha världens dressyrstjärna i din ägo? det finns inget att deppa över! . 

Det jag menar är, att jag tycker livet är för kort för att inte vara lycklig. Umgås med de som ni känner er trygga med, älskade av och blir lyckliga med. Gör saker som ni tycker är kul. Det finns ingen anledning till att inte vara lycklig! 

ville mest dela med mig av en kick till er, som är så sa sant. Jag vill ha kul med dom jag älskar och trivs med. Vill inte lägga min tid på saker som ger dåliga vibbar. Det räcker inte min dyrbara tid till!

Du kommer endå aldrig att bli omtyckt av ALLA, noway. Men se till att bli sjukt älskad av dom du har närmast. Det ger en större kick.

Likes

Comments

VARDAG

nu är veckodagen alla älskar (förutom vi som har lov) kommit! 

- jag är faktiskt rätt glad för det! skönt att kunna komma tillbaka till rutiner. Jag är lite som hästar, vill ha rutiner, veta vad jag ska göra så jag kan planera min tid rätt. 

idag ska jag fixa en gästbloggning till er, min grymma vän Evelin Laven har skaffat blogg 😄 så vad passar bättre än att hon får gästblogga om sitt liv som elitryttare på sina fina hästar? ni kan ställa frågor till henne nere i kommentarerna (kommer välja ut de 5 bästa) 

min frukost står i micron, snart ska jag knalla mig ut till stallet. fixa allt som jag inte han fixa igår. Vilket inte var mycket! så jag har en del att stå i nu de kommande timmarna. - hoppas på att vara i stallet redan halv nio!  


- ställ frågor till Evelin Laven här, så svarar hon på de i gästbloggningen! 😊 ha en fin dag, så hörs vi sen 

Likes

Comments