Header

jag har oftast alltid fullt upp med massa olika saker. Är det inte skolan är det stallet och annars är det bloggen. 

men just nu så väntar jag bara in tiden..väldigt lite händer i kommande veckan. Dock inväntar jag väldigt viktiga mail och även viktiga telefonsamtal...för att i helgen, då händer det saker. 

just nu diskuterar jag Göteborg horse show med Isac. Funderar på om jag ska åka upp dit i år eller inte. 

fram tills dess får ni ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon. med massa inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

hej på er!

det märks verkligen hur trött jag har varit i veckan. för så länge som jag har sovit brukar jag aldrig sova. Lite konstigt ju.

Idag när jag skrittar ut med bella så SKA jag gå förbi ett ställe. hon hatar att gå där, liksom spänner upp sig och vänder så fort hon får möjligheten. Men idag SKA vi förbi där! så är det bara!!

lite senare under dagen så är det julskyltning. Kommer bli jättemysigt! jag, Cornelia, Josefin och Marcus kommer hitta på något. Men det är lite olika ideer från var och en. Någon vill vara kvar i veberöd medans någon annan vill ut till lund osv.

jag sitter och "pluggar" in lite saker fram tills nästa veckas helg. DET ÄR BARA EN VECKA KVAR TILLS JAG SLÄPPER VÄRLDENS BOMB. alltså jag skakar lite..det är helt sjukt! jag älskar när jag ger mig fasen på att saker och ting ska gå. Jag har haft säkert 20 lyckorus bara över detta. Jag liksom stor ler bara av tanken! DET ÄR HELT GALET!!!!


gossi"älg" ​

Likes

Comments