Header

VARDAG

Alltså det är nog regn i hela Norden idag. Fått en del snaps från Finland och Norge. 

Men strunt i det, vi har ridhus ;)

Just nu så går det riktigt bra med Bella verkligen. Hon är sjukt stark i galoppen men hon är fortfarande villig att arbeta och stänger inte bara av så hon brukar göra när det blir "jobbigt" 

Vi hörs mer sen, nu ska jag starta en film och mysa i detta vädret!  

    

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG
Okej sorry sorry sorry....Jag är en aning lat, en aning trött och mitt i en aning av för mycket plugg. Jag har sådan ångest inför skolan som börjar nästa vecka. Ni fattar inte..Alltså prov på prov på nationella prov på läxor som sen ska matcha med stallet och sen bom in i datorn och planera för att sen maila ihopa med lite vuxna som sen i sin tur ska diskutera inför kommande möte. Och där någonstans mitt i smeten sitter jag, med min blogg på ett lov och undrar hur i hela friden ska jag komma ut i från detta, vilket av sakerna ska jag börja med?? I vilket fall så är jag här. Tillbaka. Skönt att klicka sig in. Vad har jag gjort undrar ni förstås nu? - Jo ni jag har sovit och ägnat min tid i stallet. Igår red jag ett sådant jäkla bra pass på Bella. Båda var helt svettiga efter passet. Men det gick verkligen som en klocka. Igår tog hon till sig av varenda hjälp jag gav. Även fast hon blev en aning stark i galoppen så löste jag det med att öka och samla för att sen gå ner i ta och ge taktiken med en aning kramande hand i ytter för att stadigt kunna jobba henne ner i formen med mycket ben. Och sen red jag ju Cassanova också. Det är verkligen sådan sjuk skillad på dessa ponnysar. Cassanova är så lyhörd och lyssnar verkligen. bromsar man/ber han stanna så gör han det direkt och inte efter fem sex steg ;) Även fast Bella är mycket bättre nu än innan på det så är det fortfarande inte alls som Cassanova. Planerna för ikväll får ni se sen ;) Förstås med en massa pluggIMG_7561.JPG

Likes

Comments

VARDAG

Bland skolarbete och press. Jag har såååå mycket att göra nu. Ett tal inför imorgon och ja hmm blandade åsikter. Nervöst liksom. Fast ändå inte. Jag vill ju göra det bra. 

Jag ber om ursäkt för bloggningen. Men det är mycket i skolan och på fritiden just nu, så jag hoppas ni förstår. Vi hörs om en stund, lovar :)

Likes

Comments

VARDAG
Godmorgon tisdag. Lite grått idag va, tråkigt :( 
Jag hoppas i alla fall på bättre väder imorgon. 

Idag är det ju tisdag, min längsta dag på veckan. Alltså hmm segt. Jag har det minst sagt stressigt när jag väl är på väg hem. Stallet och skolan ska fixas. Och det måste gå fort. För annars hinner jag inte med min buss till Malmö med Jonna sen. 

Jag har minihelg efter skolan. Jag är ledig imorgon. Känns både kul. stressigt och nervöst. Men det är väl det som gör det hela roligt. Den här spänningen ;) 

Vi hörs om en stund :)

Likes

Comments

VARDAG

  

Så sjukt läskigt i med kontraktet jag skrivet på. Alltså Gud. Haha!!

Likes

Comments