Header

VARDAG
Vet ni vad som är så sjukt jäkligt viktigt i livet? ATT TRO PÅ SIG SJÄLV!! Helt ärligt tjejer och killar, vi lägger alldeles för lite tid på att tro på oss själva. På riktigt? Tror ni att alla möjligheter flyger till en? DET GÖR DOM INTE. Igår när jag såg filmen "Belive" av Justin Bieber (som jag för övrigt tipsar er alla att se), öppnade sig mina ögon så mycket. Vad vi gör och hur vi slösar bort livets alla dagar på absolut ingenting. Men det filmen gav mig var tro, en tro på att allt går. Tänk er ändå! En liten pojke laddade upp klipp på youtube. Precis som 1000- tals ungdomar gör idag. Alla har lika stor chans. Det var ingen som betalade skivkontraktet för att han skulle lyckas. Han har kämpat. Precis det gäller alla oss - tro på er själva och ert jobb. Det är så viktigt, för drömmar går i uppfyllelse. Även fast det känns som att det är en lång väg dit, ge inte med er. För det är värt jobbet som ligger bakom. All tid och all väntan. Det är så värt det. Du får ett namn värt att lägga på minnet. Oavsett vad det gäller. Jobb, Skola och vänner. Jobbar man för något ger det också tillbaka. 3158020828_1_2_hfqJNfv4

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG
Jag kan absolut inte vara mer än nöjd. Nollade båda klasserna och hamnade på 9:onde plats i båda starterna ;) Jag tappade henne lite i sista starten och hon blev lite "springig" vi fick ett par missförstånd också då jag höll tillbaka henne lite. Jag var inte så tydlig med när hon skulle hoppa av. Så de misstagen tar jag på mig! Inget föll, så turen var på vår sida! ;) Det var en del fotografer där så om jag har tur var det någon som fick med mig på bild, då kan jag dela med mig utav de här. Pappa varken filmade eller fotade. Trodde alla föräldrar visste att man skulle göra det...Men inte min :( Jaja han lär inte göra om det misstaget igen.. ;) Föresten, goda nyheter! Ni vet när jag var med och spelade in "Tiffany arbetstränar" som skulle släppas på SVT-flow, jag lläste nyss att den kommer komma upp på webben i höst. Gissa om jag är taggad :) Skärmavbild 2015-05-24 kl. 20.26.20 Från början skulle det sändas nu i vår, men eftersom SVT-flow togs bort flyttades det fram till i höst. Det ska bli så kul att se :)  

Likes

Comments

VARDAG
Ska äta en snabb frukost nu, sen ska jag iväg och fixa Bella inför tävlingen. Bloggen uppdateras på plats. Vad ska ni göra idag? 20131011923468050929790_sbigEtt steg närmre mitt mål :)  

Likes

Comments

VARDAG
Frånvaron ekar tomt, jag har saknat bloggen så men jag han inte uppdatera så mycket mer för det ;) Nej men jag har förberätt för imorgon. Jag och Bella ska iväg på tävling. Nu är det förvisso bara en klubbtävling, men det är ändå våran första tävling tillsammans efter skadorna så jag ser fram emot det. Det är inga jättehöjder precis. Men lagom! mitt mål är att ha jämnt tempo genom hela banan! Vi ska vara röda så outfiten blir det röda John Whitaker schabrak + luva settet, mina brun/svarta free jump, blåa animobyxor, min blå/röda working future tröja av Ingrid Skoog, mina brun/svarta Bocaj och min svarta charles owen hjälm! Jag tror verkligen det kommer bli riktgt snyggt! Självklart får ni bilder imorgon :) Jag ska äta och sedan blogga lite mer om en stund! IMG_3761  

Likes

Comments

VARDAG

Jag sitter här i min säng, i en rosa mjukisdress och försöker andas så gott det går, men det är inte så lätt när jag är så här halvt förkyld...

Jag sitter i den lilla byn veberöd och skriver på min egna blogg, en blogg som kan läsas överallt hela jordklotet runt om bara med hjälp av uppkoppling till internet ! 

Alla som har tillgång till internet kan läsa min blogg, och det är redan  ganska många  människor som kikar in här VARJE dag!

 Varför vet jag inte, det vet bara ni. Jag hoppas det är för att ni får inspiration och en glädje över att inget är omöjligt, en ego boost som säger "jo jag kan" efter att ni klickat er ut. För det är det jag vill förmedla i min blogg, alla kan!

Jag tycker det är förbannat fräckt att se hur mitt företag växer och hur allt blir större! Att lilla jag växer på internet som 16 åring! Olika företag hör av sig och vill ha mina åsikter. Förra veckan svarade jag på tre intervjuer. Det är helt galet igentligen. Att lilla jag som skaffade en blogg, mest på skoj skull har fått uppleva så mycket saker!  Då och då kommer det mail, en del företag en annan privatperson, ibland snälla tack mail, och inbland inspirationstips! Ibland förfrågningar om jag kan länka en och annan blogg eller annat!

Jag som liten sextonåring  kan sitta och snacka ihopa mig med företag, dela åsikter och leta ännu mer insperation på andra bloggar. Jag borde verkligen vara mer tacksam för det! 

Jag tycker och frågar ofta mig själv, tänk om jag inte skaffat mig en blogg, tänk vad annorlunda allt hade varit, jag hade inte fått min kärlek utskriven på en skvallersida som sedan lämnade mig, jag hade aldrig fått göra intervjun med Isac Elliot, jag hade aldrig blivit tillfrågat att skriva i Sydsvenskan och jag hade absolut inte haft möjligheten att ha dessa samarbeten jag har och kommer ha i framtiden med våra olika företag. Det är en fantastisk möjlighet som startas bara när man trycker på starta blogg! 

Så till alla er där ute som läser detta, har du någonsin haft en dröm om att få genomföra stora projekt? Kanske starta ett event, eller designa en egen kollektion och driva en stor blogg? - vad väntar du på? Starta en direkt

Ingen blogg är stor från början, ett vinnande företag är de som jobbar hårt för det och har något viktigt och intressant att förmedla! 

Ingen blogg blir stor för att de länkades och åkte in på en räkmacka -tjohoo vad kul. Nej nej nej! Det ligger otroligt mycket tid bakom en blogg. Jag lägger ungefär 5 timmar på min blogg varje dag. Jag går upp tidigt och lägger mig en aning försent än vad jag borde för att mitt mål med min blogg kommer inte gratis! 

Våga kontakta företag, våga vara jobbig & våga tro på dig själv, dina drömmar och dina idéer! Även fast det låter otroligt löjligt, så stämmer de in något otroligt bra, tro på dig själv, så länge du gör det och står för vad du skriver så kommer det alltid komma lösningar

Så idag gör vi något nytt! 

Jag håller på och mailar företag och privatpersoner, jag planerar för framtiden. 

Vad ska DU göra idag? 

Maila ridläraren om en sköthäst? Anmäla dig till talang 2015? Starta en blogg? Söka DET DÄR jobbet? Ringa det mest oroväckande samtalet? 

Gör det idag, idag är en riktigt bra dag och tack för allt tvåtusentalet som har utvecklat internet till en magisk värld full av möjligheter.  

 

Likes

Comments