Header

VARDAG
Jag sitter här i min säng, i en rosa mjukisdress och klickar mig runt på andra bloggar, letar inspiration för att sedan skriva till er och få reaktioner. Jag sitter i den lilla byn veberöd och skriver på min egna blogg, en blogg som kan läsas överallt hela jordklotet runt om...Ganska tufft va? Alla som har tillgång till internet, massor av människor kikar in här VARJE dag! Varför vet jag inte, det vet bara ni, men jag hoppas för att ni får inspiration och en glädje över att inget är omöjligt, en ego boost som säger "jo jag kan " efter att ni klickat er ut. För det är precis det jag vill förmedla med min blogg; du duger precis som du är. Och du kan göra allt som du vill! Jag tycker det är förbannat coolt, att se hur mitt företag växer och hur allt blir större! Att lilla jag växer på internet som 17 åring! Då och då kommer det mail, en del företag en annan privatperson, ibland snälla tack mail, och inbland inspirationstips! Ibland förfrågningar om jag kan länka en och annan blogg eller annat! Jag som liten sjuttonåring kan sitta och snacka ihopa mig med företag, dela åsikter och leta ännu mer inspiration på andra bloggar. Jag borde verkligen vara mer tacksam för det! Jag tycker och frågar ofta mig själv, tänk om jag inte skaffat mig en blogg, tänk vad annorlunda allt hade varit, Jag hade inte lärt känna varken Jennifer eller Evelin, jag hade inte fått min kärlek utskriven på en skvallersida som sedan lämnade mig, jag hade aldrig fått göra intervjuerna med Isac Elliot, jag hade inte blivit kontaktad av trolljägarna och jag hade absolut inte haft möjligheten att ha haft dessa otroliga samarbeten jag har haft och kommer ha i framtiden.  Det är en fantastisk möjlighet som startas bara när man trycker på starta blogg!  Så till alla er där ute som läser detta, har du någonsin haft en dröm om att få genomföra stora projekt? Kanske starta ett event, eller designa en egen kollektion och driva en stor blogg? - Vad väntar du på? Starta en direkt! Ingen blogg är stor från början, ett vinnande företag är de som jobbar hårt för det och har något viktigt och intressant att förmedla! Ingen blogg blir stor för att de länkades och åkte in på en räkmacka -tjohoo vad kul. Nej nej nej! Våga kontakta företag, våga vara jobbig & våga tro på dig själv, dina drömmar och dina idéer! Även fast det låter otroligt ostigt, så stämmer de in något otroligt bra, tro på dig själv, så länge du gör det och står för vad du skriver så kommer det alltid komma lösningar! Så idag gör vi något nytt! Jag håller på och mailar företag och privatpersoner, jag planerar för framtiden. Vad ska DU göra idag? Maila ridläraren om en sköthäst? Anmäla dig till talang 2016? Starta en blogg? Söka DET DÄR jobbet? Ringa det mest oroväckande samtalet? IMG_8916.JPG Gör det idag, idag är en riktigt bra dag och tack för allt tvåtusentalet som har utvecklat internet till en magisk värld full av möjligheter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG
Så försvann hela dagen. Åh jag blir så less på mig själv när jag vaknar så sent. Dagen försvann vääldigt fort. Klockan är ju redan tolv... Okey dagens plan är att käka frukost, städa och bege mig till stallet. Får en stressig dag, det blir så när jag vaknar sent. Jag måste verkligen lära mig planera min tid. 2014872215108610929790_sbigVad ska ni göra idag?

Likes

Comments

VARDAG
1. vad var det senaste du åt? En macka 2. vad saknar du just nu? Att sitta på min ponnys rygg :( 3. Vem pratade du senast i telefon med (kontaktens namn) Emil Svendsen, Oj oj hästfolk... 4. Vad längtar du till? Datumet Justin Bieber släpper sin nya låt (28 Augusti) 5. Vilka är dina just nu favorit låtar? https://www.youtube.com/watch?v=cqwO3wKd26M https://www.youtube.com/watch?v=t7hHxWbB4bY 6.  Vem var den senaste du skrev med (kontaktens namn) Linus Kullmyr, oj oj hästfolk x2 ;) 7. Vilket nummer är din tursiffra? 3 8. Vem är din kändiscruch? Justin Bieber. Lätt ;) 9.  Vad är det roligaste du gjort? Spelat in film med Marcus och Tiffany Persson och Isac Elliot intervjuerna tror jag :) 10. Vilken är din favoritbild just nu? Dennaimage1

Likes

Comments

VARDAG
Åh så glad jag är idag. Ni anar inte. Började dagen med att snacka med Evelin och Linus, glädje på beställning. Skojar inte nu. De är helt amazing ;) Visst är det helt underbart att vi har möjligheten till att bli vänner med vem som helst. Tänk ändå. Jag är vän med elitryttare. För mig är det helt GALET, ibland undrar jag bara hur det blev så. En stor eloge till mina vänner, Ni är underbara allihopa <3 Idag ska jag och några i stallet ha kubbturnering. Hur kul? Haha jag är väldigt taggad. Jag tycker det är så kul att vi hittar på saker som inte bara inkluderar häst. Så jag också kan vara med undertiden Bella står i boxen :/IMG_2910Vad ska just du göra idag? :)

Likes

Comments

VARDAG
   Bättre update när jag är hemma. Just nu är det full rulle @ lavens ;)

Likes

Comments