Header

VARDAG
 Igår var jag och Jennifer på arenan i Helsingborg och vi hade det faktiskt ganska trevligt! Vi kollade 135 klassen och 145 klassen. Jag måste säga att 135 klassen inte var lika spännande som 145 ;)  Lite senare på kvällen körde stafetten igång, och då 17 var läktaren också igång, då äntligen blev det lite mer fart på det hela. Det var faktist riktgt, riktgt kul haha ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG
Om jag är trött? Jajamän! Igår var det så kul på Helsingborg arena. Förmiddagen var inte så jätterolig och mässan var, nja inte värdens höjd men på eftermiddagen blev det faktiskt mycket roligare!   Idag ska jag läsa min svenska läxa, plugga matte och sen ta in hästarna. Men också såklart, sköta bloggen ;) Förlåt för igår. Det här med uppdatering när jag är iväg på event..Alltså hmm nja det brukar gå sådär.. Idag laddar vi upp med det vi missade igår :)IMG_5836.PNG

Likes

Comments

VARDAG
Jag är redan på väg ut till stallet, fast jag inte riktigt har vaknat ännu ;)  Efter stallet tar jag tåget upp till knutpunkten (Helsingborg c) där jag möter upp Jennifer så vi kan åka vidare till Olympia. Tagga!       

Likes

Comments

VARDAG
Godnatt fina ni. Jag avslutar kvällen framför paper towns. Imorgon åker jag och Jennifer till Helsingborg horse week. Jag uppdaterar er på plats!  Godnatt ??

Likes

Comments

VARDAG
När du tar ett initiativ och vill satsa på något. Då ligger du på noll. Du har inget. Du måste klättra upp för de stora trapporna. En röst säger att det aldrig kommer gå, vänner talar om för dig att det är meningslöst. Du kan lika gärna ge upp. Du kommer aldrig dit.. Tro mig, jag har fått höra det. Om det nu handlar om mina hästar, min blogg eller skolans betyg.  Men jag har aldrig riktigt lyssnat på de snacket. Egentligen blundar jag för allt sådant och kör mitt egna race, all time, det är en bra taktik!  Jag ser det som en trappa. Jag älskar utmaningar. Jag är en tävlingsmänniska till tusen. Jag vet att det alltid kommer finnas berg att klättra över, det finns alltid något gott som väntar på andra sidan.  Det är det som inspirerar mig, klättringen.  Att se en förändring, framgång och nya möjligheter. Det är viktigt att våga klättra! Det kommer regna, du kommer halka ner för trappan, du kommer snubbla på dina skonsnören, andra kommer knyta ihopa dem för att se dig misslyckas. Men det handlar inte om hur fort du kommer till ditt mål. Det handlar om att  du kan se det framför dig!   

Likes

Comments

VARDAG
Lovet börjar närma sig sitt slut redan. Torsdag morgon, jag har faktiskt inget planerat. Jag ska plugga lite, och Bella ska motioneras.  Sen måste jag fixa kring Bellas pass. Jag blir så trött på att det alltid ska vara någonting. Nu ska alla importerade hästar ha nya svenska pass. Det känns så onödigt. Bara massa tid som går rätt i spillror :(  Vad tycker ni förresten om min nya design?    

Likes

Comments