Header

IMG_1171.JPGJAG VET ATT JAG TJATAR PÅ ER, MEN MISSA INTE DENNA KVÄLLEN!! Vi kommer ha den bästa musiken som spelas utav en GRYM DJ,vi kommer dansa så taket lyfter och vi kommer lotta ut priser. Vilka som redan kommer hittar ni HÄÄÄÄR! KOM OCH HÄNG MED OSS I GÖTEBORGS HÄFTIGASTE LOKAL, LÄPPSTIFTET.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG
..Sista dagen denna månaden, sen är det faktiskt december...Jisses!  Idag slutar jag skolan vid två, men jag jobbar ju, så jag kommer inte hem förens vid 22.. Häääärligt ;) Men inte deppar jag för det, min kompis Cornelia jobbar också idag och då blir det lite roligare än om jag hade jobbat själv!   Måndag morgon, en helt ny vecka med massor av möjligheter rakt framför näsan på dig, upp och jaga dom ;)

Likes

Comments

VARDAG
Innan var jag sådär lite anti att "minnas" saker, jag fokuserade på nya mål istället för att komma ihåg allt det "gamla"  Men nu tänker jag helt tvärtom. Även om något i ditt förflutna inte känns så bra nu, har det hänt och det tagit dig till den du är idag. Ditt ex tröja som ligger kvar hos dig, varje gång du ser den tröjan brinner det till i bröstet, minnen som bär med sig både lycka och sorg. Men ändå…Ni har minnen tillsammans och tröjan tillhör nån som du har älskat. Glöm inte det. Rundan du kraschade ner i ett hinder har bevisligen gjort dig till en bättre ryttare idag. Du tar inte samma förhållningar. Ja du fattar….Minnen tar oss dit vi är idag och gör oss till dom vi blivit.IMG_1903.JPGInnan va jag rädd för minnen. Egentligen finns det  ingen aning bakom just varför jag tyckte så, men känslan var…Försvinn, fokus på nytt. Nu är det tvärtom. Nu känns minnen mysiga och mer rätt än nånsin. Finns inget bättre än att kolla tillbaka på gamla minnen!

Likes

Comments

VARDAG
Det är första advent..Jisses kan ni förstå det?! Jag kan knappt fatta det själv.. Jag startade dagen med en macka och en lussekatt. Mysfaktorn på den är hög. Nu gäller planering kring bloggen i ungefär i en timme, sen till stallet. Bella ska joggas lite lugnt idag med, vi har inte riktgt kommit igång efter hennes skada, vi kom igång med igångsättningen, men sen fick hon skav och jag blev förkyld (vilket jag fortfarande är) men nu är vi igång och jag har hitintills varit mycket nöjd med henne :D I eftermiddag är det julskyltning i min by, jag och mina vänner planerar att kolla lite, det kommer bli så mys <3IMG_1839.JPG

Likes

Comments

VARDAG
Bland pepparkaksdeg, lussekattsdeg, russin och glögg   

Likes

Comments

VARDAG
Åhh vilken härlig dag vi har framför oss, lördag! Mina planer är för dagen att julbaka med några i stallet, hur mys? Så om en liten, liten stund så ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför dagen. Det kommer verkligen bli så mysigt! För vi närmar oss jul med stormsteg och det är dags att öka julstämningen tycker jag! På tal om jul, min julkalender kommer att komma, men den blir sen..Jag har bara mig själv att beskylla eftersom jag var sent ute med min ide! Men den kommerSkärmavbild 2015-11-12 kl. 15.09.19Jag hoppas ni är lika taggade som jag! Det kommer finans överraskningar till alla, både som hästmänniska och som icke hästmänniska ;) Men somsagt, den blir lite sen!  

Likes

Comments