Header

VARDAG

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG
Dag 365 av 365...Känns konstigt?! Vart tog 2015 vägen? Eller snarare vart tog alla åren från 2013 vägen? Då vart jag 15 år..Vilket jag fortfarande känner mig som ;) 2016 blir jag 18!!! Kan ni fatta?! Jag blir 18?! Herregud!  Idag skålar jag in det nya året med vänner som jag älskar, och några andra ;) vi äter en god middag och efterrätt för att sedan festa till det lite närmare tolvslaget.  Jag träffar upp Cornelia innan vi tar bussen in, vi gör oss redo tillsammans och taggar upp det nya året med vår egna lilla tuch på det ?IMG_0498.PNGMen nu...Stallet ;)

Likes

Comments

VARDAG
* Umgås med folk som du litar på och kan vara dig själv med. Absolut inte sånna som du känner att du måste imponera på. Strunt samma om det är vänner eller vänners vänner – Umgås med folk som får dig att må bra! * Bygg inte upp ditt självförtroende genom att trycka ner på andra?!?! Mår du bättre över att kommentera hora på någons insta, sneblicka någon i skolan? Knappast....Beröm och ge komplimanger så lovar jag att du får det tillbaka, och det stärker ditt självförtroende!  * Försök att vara dig själv i alla LÄGEN. Även om det känns tufft att stå ensam om en sak när alla andra vänder ryggen till och skrattar. Så tror jag man ska vänta ut den tiden. Våga stå ensam! Jag tror verkligen på det i längden. Genom att ta egna intiativ kommer du stärka dig själv och imponera på andra!

* Våga stå upp för dina åsikter. Även om det ibland känns lite skakigt & det kan bli ensamt….Folk tycker annat och kan tycka att du är helt tom i skallen för din åsikt.  Men jag tror att till slut drar sig folk till sånna som vågar sticka ut & stå upp för sina åsikter. Det gör att du utstrålar självsäkerhet – DET VINNER I LÄNGDEN!IMG_0045Inlägget är till dig Lovisa, kan inte ni alla här bara kärleksbomba hennes kommentarsfält och hälsa från mig?

Jag avslutar kvällen här, godnatt på er! Imorgon skålar vi in det nya året <3

Likes

Comments

VARDAG
Herrejisses...Näst sista dagen på detta året!! Hur fort har det inte gått? Känns som att det var förra veckan jag och mina vänner skålande med champagneglasen och pussade varandra på kinderna för att fira in det nya året 2015, och nu är det snart dags att skåla in 2016!   2016 ska bli bloggens år, min satsning på min blogg. Det blir en fantastisk början med mitt event! Jag har så mycket förväntningar på detta året att jag knappt kan hålla mig! Jag vill sätta ingång mina drömmar nu! ?tumblr_lq7onacGlm1qamdvqo1_500Vad ska ni ha för mål inför 2016? 

Likes

Comments

VARDAG
Jag ber om ursäkt för att detta kommer upp så sent! Jag glömde bort tiden vid TVn ;) Okej jag kan börja med att säga att Bella var HET. Kyla, taggad ponny och mer än så behövs det väl inte för att kunna förstå att mina ben och magmuskler inväntar sig lite extra träningsvärk imorgon ;)  Haha Bella idag måste jag säga överträffade mina förväntningar. Jag hade nästan förväntat mig att hon skulle springa iväg från arbetet i fullt sken som hon kan få för sig att göra ibland när det går mer åt de lägre graderna på termometern. Men icke sa Nicke.  I traven var hon godumlig. I höger varv fick jag henne i den låga och mjuka formen som jag eftersträvar varje pass väldigt fort. Jag kände hur hon jobbade med ryggen och slappnade av, mycket frustningar som gick igenom hela kroppen på henne. I vänster varv tog det lite längre tid att få henne avslappnad men inte en evighet, det var inget tjafs med att hon skulle springa med huvudet i vädret hejvillt utan jag behövde helt enkelt jobba mer med mina ben för att få henne att jobba under sig. Jag vet att vänster varv är hennes "svaga" varv och hon gärna springer på då, därför jobbade  mycket med avsaktningar och halter för att hela tiden få henne koncentrerad på arbetet och hålla sig avslappnad. Jag tog mycket galoppfattningar från skritt för att få henne att verkligen jobba under sig och stärka hennes ryggmuskelstur med tanke på att hon tappade de väldigt under boxvilan. Så galoppen var mer intervallträning idag. Fattning på volt för att sakta av efter ett varv till halt och rygga. Fatta gallop och jobba ett varv runt i ridhuset. Hela tiden små fattningarna för att få henne att jobba med ryggen!  Passet kändes väldigt givande och jag är nöjd. Jag fick henne mjuk och jämn i bägge sidorna. Hade en bra kontakt med henne genom hela passet. Bra form och mycket frustningar. Ska jag vara ärlig så har Bella verkligen överträffat sig själv de senaste dagarna. Konditionen har dessutom blivit mycket bättre och jag märker på henne att hon tycker arbetet är roligt! Precis som det ska vara ?IMG_1767-0.jpgGodnatt på er ? Vi syns imorgon! 

Likes

Comments