Header

VARDAG

Ni vet att bloggen är mitt liv, att jag är beroende utav den och att jag är så otroligt tacksam för varenda en utav er som klickar er in här. Skrev mitt senaste inlägg i måndags. Även fast ni kanske inte tror det, så har jag er i tankarna HELA tiden.

Igår satt jag med min naturkunskap till 23.45 fanns inte på kartan att jag skulle hinna in och blogga. Helgen vet ni att den var fullproppad. Jag ligger efter i sömn efter den. Valborg planeras och nationella proven närmar sig. Det är mycket just nu. Och tyvärr är det bloggen som får lida utav det. Även fast jag helst av allt hade velat hoppa av skolan, och jobbat med bloggen på heltid. Men tyvärr kan jag inte det. Mamma och pappa är stenhårda med skolan. Bloggen kommer efter stallet och skolan.

Egentligen var det mest det. Jag har er i tankarna. Det är inte så att jag struntar i att blogga för att jag inte vill. Det ligger alltid en anledning bakom det. Ibland kommer det bara upp ett inlägg, ibland inget alls och ibland fyra om dagen. Åh jag hoppas bara att ni förstår och inte tror att jag struntar i er❤️

Bloggen har varit en del av mitt liv så sjukt länge, det känns bara inte rätt att lägga ner den. För min egna skull. Jag älskar att skriva, och den kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Men uppdateringen under de närmsta veckorna är något jag inte kommer kunna styra till 100% hoppas att ni förstår❤️

Godmorgon onsdag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Vaknade upp till Ösregn, plockade ut mina hunters ur garderoben. Men nu har det slutat regnat och istället är det strålande sol?! Alltså va?

Jaja, om det börjar regna så är jag redo åtminstone. Det är väl det som räknas? 😉

Måndag morgon, jag går i skolan till 12 sen åker jag hem, tar stallet och springer min lilla joggingrunda. Jag sprang nämligen inte på hela helgen eftersom det inte fanns tid, så nu är jag riktigt taggad!!

Nu rockar vi en måndag, skrattar och har kul!! Vi hörs i eftermiddag ❤️

Likes

Comments

VARDAG

Nu rullar vi mot en middag. Tänka sig att det inte blev en sån lugn dag i alla fall. Hur som helst så han jag med det jag skulle. Lite tidspressat, men nog gick det.

Efter middagen åker vi och kvällsfodrar och jag sätter mig ner för att jobba med min naturkunskap. Sen är det måndag. Tjoho. 😉

Likes

Comments

VARDAG

Vilken helg, snacka om stressfaktor på hög nivå. När man har häst lägger man många timmar åt sidan just för att hästen ska gå i förväg. Ibland gör man undantag och då blir det tight med tid.

Söndag morgon, första riktiga helgdagen för mig. Ingen tid som måste passas. Ingen press. Skönt! Denna helgen var det två fester, i fredas somna jag vid halv 6 gick upp 9. Åkte till stallet, red och fixade kom hem började ordna mig till nästa pataj. Gahh...

Nu har jag vaknat, sovit ut. Har hela förmiddagen till bloggen. Jag har saknat det!

Likes

Comments