Header

Sista veckan innan Falsterbo börjar närma sig sitt slut. Hur känner ni inför veckan som ska komma? Jag vet inte riktigt hur jag känner för det. Jag har inte alls samma känsla som förra året. Då längtade jag efter den veckan nästan heeela året, men nu känns det inte samma sak.

Jag ser nästan mer fram emot nattklubbarna än showen...Eller nja, finalen vill jag se såklart. Det känns självklart. men ni andra som ska gå, vilka dagar planerar ni? Min kompis ska rida på Onsdagen, men sen?! ,vad är det med mig?! Har jag tappat allt som jag någonsin tyckt var roligt?

Min onsdag, jag ska alldeles strax åka iväg till banken och skriva på papper. Stallet ska fixas och Bella ska ridas igenom. Det är min dag i det hela. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Nu är dagen här hörreni, midsommar! Jag ska ta stallet om en liten liten stund. Jag vill ha det klart så jag har gott om tid till att göra mig redo inför kvällen.
Så min midsommar kommer spenderas ute vid en kompis koloni. Jag har fått se lite bilder därifrån och det är så fint. De har laddat upp med lekar och massa spännande saker så det är något jag ser fram emot väldigt mycket. Jag tittar in och uppdaterar er med lite bilder över dagen. Men mest av allt önskar jag er en trevlig kväll.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Denna bilden tog jag förra året på midsommar morgonen. Visst är den fin! 

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott! Det har jag!

Så midsommar väntar runt hörnet. Planerar ni något? Vi har hela dagen förberedd och jag ser verkligen fram emot det!

Men idag är stallet planerat att ta på förmiddagen. Bella och Cassanova ska båda ridas igenom. Det ska bli riktgt kul att rida honom, jag har ju inte gjort det på ett tag. Men nu när Nanna åker bort så tar jag hand om honom. Så det ska bli jättekul att känna känslan av att ha en dressyrsadel under sig själv igen 😉

Nä, nu ska jag ta tag i min frukost och göra mig en fruktsallad. Hur gott? En helt perfekt frukost. Vi hörs i eftermiddag!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er, Tisdag i midsommarveckan, har ni några planer? Vi har! Så nu under förmiddagen planerade vi lite inför det. Inköpslistor är gjorda 😉

Förresten, förlåt för så otroligt dålig uppdatering igår! Jag var på Tivoli i Danmark hela dagen och av någon konstig anledning fungerade inte mitt internet där? Så det är anledningen till att det inte kom upp något efter morgoninlägget.

Nu ska jag käka upp min frukost. För om en stund ska jag och Marcus simma några längder. Sen har jag faktiskt inga planer för dagen. Vi får ta den som den kommer. Bella och jag ska traggla skänkelvikningar och galoppombyten. VAd sägs som att jag uppdaterar er därifrån? Känns som att det är roligare än att läsa om simningen!

​Visst såg det gott ut? Älskar att blanda frukt och bär. Det känns så lyxigt! Men framförallt är det superlätt att göra!! 

Likes

Comments

VARDAG

Idag den 20 juni kom vi upp i 500 sidor i min dagbok. Förstår ni hur många sidor det är?! Det tog ett par år att få ihop dom. Men de är skrivna. 500 sidor...Ni har verkligen fått hänga med mig i mitt liv. Från att jag gick i nian fram tills nu. Provridningar, krossade hjärtan, tankar, diskussioner, och massa mer. Vi har gjort så mycket genom den resan och jag kan inte tacka er nog för allt.

Nu startar resan mot ytterligare 500 sidor. Jag hoppas den resan kommer bli lika rolig, och jag hoppas framförallt att ni hänger med mig!

Godmorgon på er, jag hoppas att ni sovit gott och är redo för att ta er an denna måndagen. Jag hoppas att ni skrattar mycket och ser till att göra något ni älskar idag. Det ska jag göra!

Denna bilden togs strax efter att jag startat vanessaandersson.se. Fina Sally. Önskar så att jag hade henne i en storhäst. Den ponnyn var fantastisk!!

Likes

Comments