Header

VARDAG

Jag föll, plask rakt ner i hans famn. Jag svävade på moln när han sa att han älskade mig, rös när han tog min hand och kramade om mig! Jag gör aldrig det. Jag har så sjukt svårt att falla för någon. Jag stänger in mig och håller mig så långt borta från kärleken som jag kan komma. Men vet ni, denna sommaren blev jag kär.... I en kille som inte bryr sig ett dugg.

Jag intala mig att han brydde sig, jag menar. Vi kysstes, vi skrev, vi umgicks...Jag såg honom kyssa en annan nån timme efter mig, men valde att blunda för det...Vi hade ju "ingenting" vi var inget par, skulle jag säga något? Och om, vad?...Så vi träffades igen och jag lät honom trampa på mitt hjärta en sista gång i hopp att jag skulle förändra något.

Idag vänder jag blad, stänger boken och inser att det aldrig, verkligen aldrig är värt att ge något till någon som man tror att man kan förändra. Jag blev trampad på. Intalade mig själv att jag utnyttjade honom för att göra det mer okej i mitt huvud. Jag vet att jag sa att jag skulle posta ett inlägg exakt om vad som hänt, men jag funderade och valde bort det. Jag har grubblat och insett att det inte är värt det. Han är inte värd det.

Jag gav det tre chanser, hamnade i en besvikelse efter varje gång..Blundade för första och andra, men en tredje gång...Nä. Jag tappade mig, mina vänner försökte stoppa mig. De hade rätt. Ingen, verkligen ingen ska kämpa för någon som gång på gång släpper en besvikelse...Jag kommer aldrig glömma kyssarna, hans händer, hans doft eller hans röst. Men jag måste inse att det inte är värt att försöka!

Hejdå Milton, det var kul att träffas...Hoppas aldrig att du lurar mitt hjärta igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG


Har Bella stannat på hinder med dig förut? Varför?

Ja, det har hon gjort! Det ligger nog ingen större anledning bakom det hela. Nån gång har vi kommit fel, hindret sett läskigt ut eller något liknande!


Är hon tittig?

Ja det skulle jag vilja säga. Hon tittar och hoppar till för minsta lilla. Hon är en ponny med mycket nerv som lätt stirrar upp sig!

Kommer du tävla nånting med henne eller ska hon bara få gå lugnt nu?

Jag vet faktiskt inte. Jag har verkligen tappat suget för tävlingar, men kommer det upp en bra tävling som passar oss ser jag inget negativt med att anmäla!

Högsta du hoppat med henne?

120cm

Är hon frisk eller skadad nu?

Hon är helt kry!

Vilket märke har hennes sadel?
Vet inte just vilken modell det är, men vi var väldigt noga med att hitta rätt sadel med tanke på hennes tidigare besvär. Därför har vi en sadel som är utprovad exakt efter hennes rygg. En från Santa Cruz!

-Hur gammal är hon?

Hon är 18 år!!

-Bästa med henne?

Att hon ger mig så mycket. I mina ögon är allt bäst och perfekt med henne! Visst, hon har inte den snyggaste kroppen, och nej vi har inte tävlat som planerna var men jag ser förbi det. Hon är min bästa vän helt enkelt!


-Hur ofta rider du henne?

Hon rids 6 dagar i veckan och vilar en!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er, hur mår ni? Jag har nog aldrig kännt mig mer tom.

Jag skulle publicera det där inlägget igår, men det ligger fortfarande i utkastet. Jag vet inte om jag vågar publicera det. Samtidigt som jag vet att ni vill att jag ska vara mer öppen, vill jag inte ge honom mer tid. Jag vill lämna det och verkligen få honom att förstå att det som betydde noll för honom, betydde lika mycket för mig. För så är det. Jag känner inget, jag vet inte vad som är fel?! För med tanke på vad som hänt borde jag känna massor...

Jag är så kluven i frågan, och jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra. Jag vill fundera på det, och det kommer jag göra under en lång skrittrunda

Likes

Comments

VARDAG

På bilden ser ni några utav mina bästa vänner. Igår på festen blandades allvarliga samtal med massor av skratt...Inlägg om exakt vad kommer i eftermiddag! ❤️

Likes

Comments