Header

VARDAG

En ny vecka har startat, jag sitter på bussen med fredagspodden i lurarna. Jag ligger lite efter i poddandet och det finns väl inget mysigare?! Små sova till en härlig
Podd!

Jag har en kort skoldag framför mig, efter skolan ska jag in och ta blodprov. Jag var hos läkarn i fredas men när vi var klara var det försent. Så typiskt att jag måste dit igen. Har lite knapert om tid som det är haha.

Sen Bella, det lär gå fort. Ge medicin, mocka, packa hö, fylla vatten, gå en runda och sen ge medicin igen.

Så det är min måndag! Nu kör vi igång ännu en vecka...sista innan lov nu 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Regnigt väder, jag ska till läkaren men vet ni, det är fredag så de tråkiga nyheterna är inte så illa. Hah, nu lät det som att jag är döende. Så är absolut inte fallet. Jag ska bara på en koll.

Men först skolan. Jag går två lektioner och sen åker jag till läkaren. Viktiga lektioner som jag inte kunde missa. Efter läkaren ska Bella medicineras. Hon får fortfarande sin medicin tre gånger om dagen. Därefter kvällsfodrar jag och byter om snabbt. Min kompis Elias fyller år och det ska firas ordentligt.

Har ni några fredagsplaner?

Likes

Comments

VARDAG

Vädret stavas blött med stora bokstäver och har välkomnat min förkylning. Hösten är allt en bra hösttid, right?

Jag har precis kommit innanför dörren, fått av mig skorna, hängt av jackan och slängt mig i sängen på mitt rum. Om en timme ska jag iväg och köpa ett nytt täcke till Bella. Jag har alltid två regntäcken, ett i reserv eftersom vädret är som vädret är i Sverige. Och är det något jag hatar är det blöta hästar. Så mitt gamla har börjat ge upp hoppet efter fyra trogna år så det är dags att införskaffa ett nytt. Det blir ett från Amigo Horseware, 50 gram nu när det blivit lite kyligare.

Stallet tar inte alls så lång tid nu om dagarna, det blir många besök. Men det är på 15 minuter och sen hem igen. Saknar dock ridningen enormt och vill sätta igång NU.

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon måndag! Hur är det med er idag? Jag är så otroligt trött. Helt sanslöst.

Jag sitter på bussen mot skolan, min första lektion är samhälle och utöver att jag har prov i det imorgon så känns allt väldigt stressande. Jag ligger verkligen efter i skolan. Jag har vart borta väldigt mycket. Konserter, sjukdomar och dessutom nu när Bella är skadad och jag måste vara ledig för att kunna möta upp veterinären. Ni förstår ju hur mycket det blir i slutet. Därför har jag bestämt att jag ska stanna kvar efter skolan med en lärare och bara ta tag i ALLT. Det får ta den tiden det tar helt enkelt.

Jag hoppas att jag piggnar till under dagen, och att det mot förmodan faktiskt blir en bra dag!

Likes

Comments

VARDAG

Såhär ser våra morgnar ut för tillfället, med lite metacam i mungipan.

Bella får sin medicin tre gånger om dagen så det blir en del besök. Det är däremot rätt skönt att hon är schysst mot oss. I början var hon lite motsträvande, vilket jag förstår. Inte så jättekul att nån petar i ens öga. Speciellt inte när man är lite öm där också.

Vi har en regnig dag framför oss. Jag hade tidsinställt ett inlägg till idag. Men jag ångrade mig och tog bort det. Det ligger kvar i utkast så jag ska läsa igenom och eventuellt skriva om det innan det publiceras.

Jag hoppas ni har en mysig söndag framför er, med mycket mys! ❤️

Likes

Comments