Header

VARDAG

Bästa låten som nånsin gjorts & som du lyssnar på om & om igen. Lätt, jag får rysningar varje gång jag hör denna låten och har älskat den sen jag hörde den första gången!

Nåt som du kan erkänna att du ångrar? oj, den var svårare. Såklart ångrar jag mycket, men samtidigt är det misstag som format mig som person. Men jag ångrar att jag släppte in fel kille i mitt liv. Det satte djupa spår i mig tyvärr!

Något du är stolt över? Allt jobb jag gjort. Det är inte många i min ålder som fått skriva för sydsvenskan, gästat Sveriges radio, samarbetat med några utav Sveriges största företag och intervjuat artister!

Någon som gjort intryck på dig? Ja, mina vänner. Är så glad att jag har de runt om mig. Några utav mina bästa vänner bor längre bort i landet men just av den anledningen tror jag vår relation blir så mycket bättre när vi faktiskt umgås. Jag är så otroligt tacksam över att jag har just mina vänner och de gör alla intryck på mig varje dag!

Något du hatar? Oj, kanske att jag har så svårt att förlåta, jag kan liksom inte se förbi det som hänt i mitt förflutna och gå vidare. Har haft bra vänner som gjort misstag där jag inte kunnat förlåta, eller killen som jag gjorde mig helt knäsvag, det har påverkat mig väldigt negativt och jag stänger in mig helt. Låter ingen komma innanför mina murar! Det hatar jag!


Något du vill? TÄVLA. På riktgt jag känner av abstinensen!

Saker på G? Planer och utveckling för bloggen. Har redan nästa Stockholmsresa bokad och där är lite planer för bloggen inplanerade!

Nästa inköp? Heh, var nyss på mässan under Sweden international horse show och Ulared så har shoppat bort x antal tusenlappar, men alla julklappar är ändå inte riktigt klara, så jag svarar julklappar på den!

Nöjd med dig själv? Japp, visst har jag mina dagar när jag skulle vilja ändrå något hit och dit, men i det stora hela är jag nöjd! Vilket jag tycker alla borde vara, man måste de!

Vänner som står dig nära? Oj, jag är ju inte den som värderar vänner olika! Jag ser alla mina vänner som bästa vänner och går de inte in i den kategorin är vi inte riktiga vänner. Känner att de som känner mig vet vilka namn som står svarad på den frågan!

Kärleken? Är långt, långt, låångt borta. Hah, jag ifrågasätter istället om jag någonsin kommer att komma över min sommarromans...Men kärleken dyker upp när du minst anar säger de.

Är du samma person nu som för 3 år sen? Inte ens lik den gamla jag, tar för mig livet, provar massor av olika saker och hittar på massa roliga saker! Känns som att jag var en helt annan människa för tre år sedan.

Jag för tre år sedan...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Onsdag morgon och jag väntar på bussen, den ska komma om bara några minuter.

Jag har bara en lektion idag, så hela denna dagen känns så onödig. Men samtidigt har jag för mycket frånvaro för att inte gå! Så fast än att det tar längre tid att åka in än vad det tar att ha själva lektionen åker jag in! Kan man få en guldstjärna i kanten?

Nä, så hemskt som jag framför det är de absolut inte! Så efter samhällen ska jag hem, byta om och ta stallet. Vi red ut igår så idag ska jag jobba igenom henne i ridhuset! Uppdaterar er senare i eftermiddag om hur det gick!

Likes

Comments

VARDAG

Jag hittade inte alls det jag skulle hitta på mässan denna gången och var rätt besviken på det utbudet som fanns.
Men trotts det fick jag med mig en del saker. Jag har en tendens att plocka med mig en del!

På mässan köpte jag...

...En brösta till Bella och ett handleds-stöd till min handled från Back on track. Hon har deras ryggvärmare och den har glidit runder så nu hoppas jag att den lägger sig lite bättre. Handledsstödet har jag vart ute efter länge. Jag får väldigt ont i mina handleder ibland och tänkte att det var värt att testa!

...Ett bogskydd, Bella ska snart klippas och för att hon inte ska få skav köpte jag med ett bogskydd! För endast 99kr!! Så billigt!!

...Ett pannband från spooks. Det var faktiskt en utav de sakerna som fanns på min inköpslista. Har frusit om öronen så mycket när jag cyklat till bussen. Så nu äntligen kommer jag ha nöjda öron på väg till skolan!

...Första hjälpen spray, den är bra till ungefär allt! Skavsår, skärsår irriterad hud från mygg, flugor etc. Ett måste i "att ha" i stallet. Den kostande bara 139kr för en liter vilket jag tyckte var väldigt prisvärt!!

...Slutligen två schabrak från Kingsland. Det vita ät i storlek ponny, men jag tror att det ska funka! Jag tyckte verkligen om det jättemycket. Men jag kan ärligt säga att jag var skeptiskt till den vita färgen, vi får se hur länge det håller sig vitt 😉

Sen köpte jag en del i Ullared med, men jag tänker att jag visar det i ett annat inlägg!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon är kanske inte rätt ord att skriva, men jag vaknade nyss. Efter söndagens lunch mådde jag så fruktansvärt dåligt hela kvällen, och igår när vi skulle åka hem sju timmar i bilen var det fruktansvärt Visst är det så typiskt? Att jag aldrig blir riktigt frisk. Inne på Ullared kallsvettades jag samtidigt som jag frös, skakade, var helt yr och för att inte tala om hur illa jag mådde. Äh, det var inte den bästa shoppingrundan jag haft där inne.

Men nu är jag hemma i min säng, jag har verkligen inte tid att vara hemma såhär egentligen. Jag missar otroligt mycket vilket stressar sönder mig. Men att gå till skolan idag var helt omöjligt. Så jag ska göra så mycket skolarbete jag bara kan här ifrån min säng. Det är främst naturkunskap och gymnasiearbetet jag ska jobba på. Lite svenska också eftersom det bara är en vecka kvar tills vi ska framöra nationella. Tillägger att jag inte valt ämne än...

Åh ni hör ju, känns bra att jag har läget under kontroll..Eller inte alls faktiskt!

Likes

Comments

VARDAG

Nu är vi på väg neråt i landet igen. Det blir några stopp, först och främst Gränna. Jag ÄLSKAR polkagrisar så hehe där ska vi in!

Nästa stopp blir Ullared, jag hittade inte alls det jag sökte på mässan utan istället köpte jag två schabrak från Kingsland, pannband från spooks, hovkrats och en brösta från back on track. Lovar er bilder på det såklart! Men det som var överst på listan kom inte med så jag hoppas att hitta det på Ullared!

Uppdatera er med bilder så ni får hänga med😉

Likes

Comments