Header

VARDAG

Jag har startat dagen i stallet, om en liten stund ska jag sitta till häst och vara framskrittad men jag har lite tid innan dess till att blogga.

Igårkväll samlade vi ihop lite kompisar och gjorde en mysig tacokväll med lite spännande drinkar till. Jättekul. Det var verkligen jättelänge sedan vi alla gjorde något så det var på tiden. Det var höga skratt med gamla minnen. Kände verkligen att jag har spenderat MYCKET tid i stallet detta året. Så jag har lovat mig själv att planera upp tiden bättre för att få ihop lite fler kompistimmar. Jag vet att mitt intresse med hästarna tar mycket tid och att det är helt självmant men ibland känns det som att jag missar för mycket hos mina kompisar utanför stallet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon. Har ni sovit ut idag?

Jag vaknade vid åtta tiden och gjorde toast med Cornelia, jag sov hos henne inatt. Jättemysigt. Vi planerade inför nyår. Har ni börjat fundera kring det? Jag känner lite stress. Hah.

Men än är det inte nyår så vi kan ta det lite lugnt några dagar till. Idag ska jag och Märta göra lite bombövningar. Denna gången är målet att inte gå omkull 😉 hah, nja. Bella har vart jättefin dessa två dagarna när vi börjat komma igång igen så jag har höga förhoppningar för dagens träning. Lovar att uppdatera er om hur det gått när jag ridit klart!

Likes

Comments

VARDAG

Så vart även min julhelg över och jag har förberett mig inför bloggen kommande dagar. Det kommer bli riktgt kul det här!

Så, tisdag. Jag vaknade vid sju tiden idag, scrollade lite på mobilen och somnade om...Finns inget bättre heh. Oftast kan jag få lite panik på att sova bort hela dagen men eftersom jag inte har några specifika planer gör det inte så mycket.

Om en liten stund ska jag till stallet. Bella sparkade sönder en stolpe till hagen som håller uppe tråden i förgår så vi köpte en ny stolpe igår och jag hoppas att den är uppsatt idag. Jag var i stallet sju timmar igår för att hon inte skulle stå inne hela dagen. Först red vi, sen gick vi en promenad, sen longerade jag henne för att sen gå en promenad senare igen. Där emellan mockade jag, packade hö, fixade vatten, halmade om i boxen och putsade all min utrustning. Så det var en bra "få saker gjort dag" i stallet. Om stolpen inte kommit upp idag så förberder jag mig för att ha ungefär samma upplägg på dagen idag som igår. Däremot hoppas jag att stormen lagt sig. Våra promenader igår varvades med hagel och en helt otrolig blåst. Vet att de hade varningar mot kvällen men det var inte den bästa dagen att promenera på 😉

Dessutom har jag börjat galoppera Bella nu igen. Så nu kan vi äntligen se fram emot dagens ridpass inläggen som jag vet att ni gillar!

​Nu när julen är över, får sommaren gärna komma på en gång...Saknar de gula rapsfälten! 

Likes

Comments

VARDAG

Har vart inne på Instagram hela förmiddagen, fixat färdigt i stallet och är påväg till nästa julfirande. Jag har skilda föräldrar så jag firar alltid två gånger. Tidsoptimismen som jag är har gjort att jag redan är sen..

Det är med mammas släkt som vi ska fira med idag, regnet vräker ner, hade helst velat ha lite snö. Men samtidigt är jag rätt glad att så inte är fallet. Allt med hästarna blir så mycket jobbigare när den kommer.

Jag har lovat mig själv att lägga bloggen åt sidan tills vi firat färdigt. Så jag tänker att jag kör igång ordentligt imorgon❤️

Likes

Comments

VARDAG

God jul önskar vi!

Ta hand om varandra och skicka ett hjärta till någon som betyder lite extra idag. ❤

Likes

Comments

VARDAG

Jag vaknade upp av en sån fantastisk julkänsla idag, har ingen aning om vart den kom ifrån, men den är här. Jag vaknade redan halv sju idag och var klarvaken! Sen dess har jag kollat ikapp julkalendern. Jag måste ju bara ifrågasätta min egna blödighet när det kommer till film, att jag gråter till julkalendern är väl ändå ett steg för mycket? haha! Men sån är jag, gråter till allt!

Dagens planer, först och främst ska jag stiga upp! Om en stund ska jag åka hem till Märta för första gången. Visst är det lite galet att jag aldrig vart hos henne? Så idag, dagen före julafton är det dags kände jag! Jag har däremot ingen aning om vad jag ska ha på mig än. Jag hade velat ha en röd julig tröja med en ren på, haha har sån känsla idag! Men en sådan äger jag tyvärr inte. Får rota fram något mysigt ur garderoben.

Bella ska joggas lite lätt precis som igår. Nästa vecka lägger jag in galopp i schemat. Hon har absolut inga problem med det. Hon busade rundor massor i hagen häromdagen. "No biggie mamma, jag är kry" med glimten i ögat. Hah, jag blir helt varm i hela hjärtat av att se henne så!

- Uppdaterar er senare med en liten lista, julstämningen bara flödar över. För att inte tala om mitt bloggsug. Känner att jag äntligen har tid till att verkligen kicka igång bloggen igen och det ska bli så kul!

Jag och Märta i Serbien i somras. Vart tog tiden vägen?

Likes

Comments