Header

VARDAG

Gaaaah igår var det 130 dagar kvar till vår stundent!! Hela vår skola firade på en bar och vi hade så kul!!

Musiken dunkade, goda drinkar och så mycket kärlek. Det var liksom en enda stor lycka i hela baren. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta. Men jag är så glad att jag gick dit. ❤️

Nu sitter jag på bussen på väg in till Lund. Ska göra några ärenden och sen hem och börja packa ner mina saker i stallet. Jag har inte gått så djupt in på flytten här. Vet knappt och jag nämnt den? Kan skriva om det i eftermiddag så ni får en överblick.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er, hur är det? Jag är så otroligt trött. Sov till sju, och min buss går 7.37 så ni kan tänka er stressen jag startade med!

Men jag har en kort dag i skolan framför mig. Jag slutar efter min andra lektion. Jag har förvisso ett litet "förhör" i svenskan. Men sen är dagen över.

Bella ska ridas igenom idag. Jag och Sara drog på oss massor av reflexer och lampor och red ut i mörkret igår. Alla gångarter i mörker. Men det gick jättebra. Över förväntan faktiskt. Märktes att hon tyckte det var kul. Vi har spenderat mycket tid i ridhuset den senaste tiden med tanke på den frusna marken och isen. Men nu har det vart plusgrader ett bra tag och ingen is ligger kvar. Tack för det, för håll med mig om att ridhusets väggar blir tråkiga efter en vecka..

Uppdaterar er i eftermiddag om hur passet gick!❤️

Kolla denna bilden, den är snart två år gammal. Min andra sommar med Bella ❤️

Likes

Comments

VARDAG

Nog för att allt gick fel till en början avslutades min kväll jättebra!

Vi fick inte igång musiken, vår tv ville inte ansluta till Spotify? Men tur som det var körde en kompis och hämtade sina högtalare. Ska ärligt sägs att jag var lite stressad där ett tag. Men sen kom musiken igång, vi körde några lekar och vi hade jättekul. Skrattade och dansade hela kvällen ut.

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon.

Hur är det med er? Jag är trött men glad. Jag vaknade redan vid sex och har legat och halvsovit sen dess. Jag var på fest igår nere i Höllviken. Har inte vart där sen Falsterbo horse show veckan var och bara att gå förbi Vespa där nere gav mig så mycket minnen. Älskade, bästa falsterbovecka!

Vi hade jätteroligt. Freja tog med mig till festen, det var en förfest och jag lärde känna massa fina och glada nya människor. Älskar det. Vi blandade lekar med skratt och dans. Men när vi skulle ta bussen in till Malmö för att gå in på klubb och fortsätta kvällen där, så glömde jag min väska med ID, bankkort och på ett ungefär ALLT man kan tänka sig att ha i en väska på bussen...Så jag sprang hela vägen från Spångatan till Centralen i hopp om att hinna till bussen innan den åkte till garaget. Ni som har koll på Malmö förstå ju sträckan. Men såklart, när jag kom fram hade bussen åkt till sitt garage i Arlöv....Det fanns inte så mycket mer att göra där. Så otroligt typiskt haha! Jag fick ringa Marcus lite smått gråtfärdig så han kunde hämta mig. Det var verkligen tur att han kunde ställa upp. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dessa underbara vänner som alltid ställer upp på mig. Jag kommer alltid vara evigt tacksam för det. ❤

Ikväll fortsätter festligheterna fast hos mig. Så om en liten stund kommer Linnea och hämtar upp mig. Vi ska rida och sen ska vi börja fixa i ordning inför mitt partaj. Dessutom är "han" inbjuden. Och massa andra härliga människor. Åh är så taggad på att dansa och höra hur skratten ekar i mitt hus. Vi hörs senare! 

Jag och Freja från igår

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon!!
Hur är det med er? Har ni någon fredagskänsla? Jag har!

Jag sitter på bussen på väg in till skolan. Jag och Cornelia åkte in vid sju för att simma. Ingen av OS svar speciellt taggade. Så vi simmade ungefär en halvtimme till 45 minuter. Ändå ett skönt sätt att starta dagen.

Förresten, förlåt för att det inte dagens ridpass kom upp igår. Jag satt och pluggade heeela kvällen. Mitt stora prov är idag och det känns sådär. Är osäker på några delar. Det får gå som det går och i värsta fall får jag göra om det.

Därefter kommer dagen bli mycket roligare. Jag ska iväg på fest. Hemmafest dessutom haha! Det var så längesen! Jag tycker att det är mycket roligare än klubb, vet inte vad det ligger i men något är det.

Hoppas att ni startat er fredag på bästa sätt, att fredagskänslan pumpar i blodet och att ni gör något kul ikväll!

Vi hörs i eftermiddag ❤️

Likes

Comments