Header

VARDAG

Den gråa måndagen har börjat. Jag har haft fullt upp hela dagen. Jag hade prov idag och la all fokus dit.

Jag kände att det gick bra. Ungefär så jag hade förväntat mig att det skulle gå. Vilket känns bra. Skönt att bocka av haha! Nu ska jag istället fokusera på mitt prov i samhälle som kommer i början av nästa vecka!

Idag ska jag fortsätta dagen i stallet. Jag känner mig inte helt bra än så jag vet inte om jag ska rida än. Förmodligen skrittar jag ut en sväng efter att jag har mockat. Ni hör ju hur hur fantasifullt det låter...Ungefär lika fantasifullt som mitt huvud nu. Helt slut efter provet. Det tar på en att diskutera och argumenterat med sig själv. Hah!

Imorgon är det dressyrträning som gäller och jag tror att det blir roligare att läsa om än min skrittrunda i skogen 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Huvudet känns svullet och näsan snörvlar. Våren i all ära! Men det fick mig att öppna datorn och scrolla igenom bloggens historia.

Här kommer enligt mig bloggens toppar!

Jag och Isac Elliot. Ni som är stammisar här inne vet vilken bergodalbana den resan slutade i. Det spekulerades fram och tillbaka om oss. Var vi tillsammans eller inte? Det var kul att se hur hela bloggen sköts upp i listorna. Och jag är så glad att jag och Isac fortsatte hålla kontakten och kunde jobba vidare längre fram i framtiden.

Sen kom Sydsvenskan in i bilden. Tack vare bloggen blev jag erbjuden att få skriva för dem. Jag hade tre helsidor när jag fyllde 16. Jag tyckte det var så kul att synas och få mer respons. Jag minns hur min dröm var att bli journalist på den tiden. Ni kan ju gissa hur glad jag blev när erbjudandet dök ner i mailen.

Strax därefter kom min TV-debut. Jag fick vara med och spela i SVTs serie Tiffany Persson arbetstränar. Vi var ett sådant roligt team. VI spelade in en hel dag. Vi varvade skratt, mat och inspelning. Verkligen ett riktgt drömjobb!! Så otroligt roligt. Något som alla borde få göra någon gång i sitt liv. Jag hade verkligen kunnat tänka mig att jobba som skådespelare.

Jag och Isac kom senare att göra vårt andra samarbete. Det är alltid så kul att jobba med honom. Han är trevlig, glad och vill alltid få alla runt om kring honom att skratta. Jag är glad att jag fått lära känna honom och att vi har den kontakten som vi har. Ännu roligare nu när han slår igenom i de stora länderna utanför norden!

Sist men inte minst...Så klart min radio-debut. Här är mitt stora intresse. Detta var bland det roligaste jag gjort. Jag fick sånt fantastiskt bemötande av hela redaktionen som jag träffade i P4 Malmö hus. Jag vill jobba som radiopratare när jag blir stor. Det är bestämt!

Detta är enligt mig det roligaste bloggen har gett mig. Såklart har ja många samarbeten att vara glad för. Men detta är roligare. Tack bloggen. Tack för allt!

Likes

Comments

VARDAG

Det är molnigt över oss idag. Gråa moln dessutom. Som det såg ut på väderprognosen skulle det spricka upp och solen skulle komma fram men jag tog ändå vinterjackan istället för vårjackan idag.

Jag är inte helt kry än och det vore dumt om det blev värre. Jag får helt enkelt snörvla mig fram genom dagen idag.

Bella ska vila idag. Jag och min tränare har kommit överens om att hon endast ska ridas fyra gånger i veckan för att bygga muskler ordentligt. Hon tränas i dressyr varje tisdag och hoppning varje torsdag. En dag övar vi vidare på dressyren den andra rider vi ut för att bara ha kul och "släppa" alla krav. Samtidigt som alla fattningar ska vara noga genomtänkta. Det får inte bli att hon springer iväg. Fattningen ska vara lugn och gå igenom kroppen fram till bettet.

Ikväll ska jag och några andra se Sabina Ddumba i Malmö. Jag är jätteglad att jag tog det initiativet och frågade några om de ville med, vilket de ville. Det är inte ofta jag har tid att göra allting som de utan häst har. Så detta kommer bli jättekul. Det var längesen jag hittade på något utanför stallets väggar!

Likes

Comments

Fredagkväll, solen har gått ner och kylan kommer tillbaka. Vilken fantastisk dag det var idag. Vilket väder?

Jag och mina vänner tog en fika på uteserveringen med solens värnande strålar i ansiktet. Underbart. Massa skratt och roliga samtalsämnen.

Jag är på väg hem från stan nu. Jag har haft en kul dag. Bella har fått vila i vårsolen utan täcke. Märks att det äntligen vänder nu.

Imorgon har jag en spännande lördag framför mig. Jag och några andra åker och ser Sabina Ddumba och småfestar innan dess. Det ska bli så kul! Jag har sett fram emot det hela veckan. Uppdaterar er om hur det var sen ❤️

Likes

Comments

VARDAG

Kvarg, hallon, blåbär, mango och banan både i och som topping.

Fick till en bra morgon idag. Är fortfarande sjuk, men det är bättre. Hade hoppträning igår och kände av att det kanske inte riktigt var det bästa för mig. Men jag vill att Bella ska få utvecklas och att vi ska komma framåt.

Idag har jag däremot bara feber och ser allmänt mer levande ut. Heh! Skönt att det går åt rätt håll. Jag var hemma från skolan igår men är påväg dit nu. Jag har en lång håla på tre timmar som jag tänkte utnyttja till plugg.

Vi hörs i eftermiddag ❤️

Likes

Comments

VARDAG

1. Det absolut bästa som finns (efter ett bra ridpass) är att poppa popcorn, sånna man poppar själv i kastrull och äta framför en bra film. För let`s be real...Popcorn är bland det bästa vi har här.

2. På senaste tiden har jag börjat äta ägg. Kan äta två om dagen som ingenting. Jag startar ofta dagen med en äggmacka!

3. Jag missbrukar silverschampo. Jag skojar inte. Varje gång jag tvättar håret använder jag det. Provar nya dyra märken och har inte riktigt hittat ett som jag är nöjd med. Jag har provat: Björn Axens (schampot, balsamet och silver sprayen) Kevin Murphys och nu Frudge...Men jag tycker fortfarande mitt hår är gult?! Jag har hört bra om Isabella Löwengrips så det står på nästa inköpslista.

4. Jag är sjuk just nu, kom hem från skolan, bytte om för att springa och mådde så otroligt dåligt i slutet..När jag väl kom hem var jag helt skakig. Jag har verkligen inte tid att bli dålig nu :(

5. Jag vill ha sommar och Falsterbo horse show ungefär NU. Vill gå runt där och varva shows med shopping och strandfester på kvällarna. Träffa nytt folk och känna mig fri. Haha låter så löjligt men under den veckan svävar jag på moln. Det absolut bästa är att jag träffar alla mina kompisar som jag nästan aldrig träffar annars.

Likes

Comments