Header

VARDAG

Jag blir galen..Bloggen ligger nere för att jag är sjuk..Igår var jag smårisig idag är det hemskt.

Jag kommer bara vila upp mig till sista helgen i Falsterbo. Vill inte missa den sista helgen. Så jag "sjukskriver" mig från bloggen ett tag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Godmiddag!

Jag vaknade nyss. Jag hatar att sova länge får panik över att jag missar dagen. Hur som så ska jag inte göra så mycket idag. Veterinären kommer till oss idag för återbesök. Det ska bli intressant. Bellas öga ser jättebra ut igen så jag hoppas på att vi får en friskförklaring idag!

Så inget Falsterbo för mig idag. Men jag ser det inte som en jättemiss. Har vart där nu fyra dagar i rad och ska jag vara ärlig är jag trött på det! Hah! Går jag dit igen är det för lördagen och söndagen!

Likes

Comments

VARDAG

Min frånvaro på bloggen har mestadels berott på att jag varvat dagarna med att åka till Falsterbo och ge min häst medicin. Hur som helst har jag haft SUUUPERROLIGT!!

Likes

Comments

VARDAG

Hemma rån stallet. Boxarna mockade och vattnet fixat. Jag är inne och ska äta snabbt innan jag går ut och fixar hagarna. Det är mycket som ska fixas idag. Jag ska hämta tält och grejer till det. Packa med saker jag vill ha med mig till Falsterbo. Visserligen stannar jag bara över kvällen eftersom Bella ska medicineras imorgon, men ändå.

Bella ser dessutom så mycket bättre ut idag efter att vi bytte medicinering. Fantastiskt! Har jag tur kan jag vara gå in på mässan någon dag i alla fall. Veterinären kommer på återbesök på tisdag och jag tror faktiskt att Bella kommer vara helt återställd till dess. Men det återstår bara att se.

Början av falsterboveckan gör inte så mycket att jag missar, det är mest unghästklasser vilket inte intresserar mig så mycket. Det är på torsdagen det roliga börjar enligt mig!

Men nu lunch...

Likes

Comments

Klockan ringde tidigt idag. Bella skoddes om och medicinerades. Nu får hon en annan medicin och fyra gånger om dagen. Berättar mer om det senare när jag kommer hem.

Nu ska jag snabbt fixa stallet. Mocka boxarna och hagarna och kolla över vattnet. Medicinera en gång till och sen åka hem för att packa ihop lite grejer. Falsterbo horse show är igång!

Vi får höras senare.

Likes

Comments