Header

VARDAG

Jag minns när jag hade en liten blogg en med kanske 10 unika om dagen. Det va då...och oj vad allt med bloggen har förändrats. jisses nu när jag har en "större" blogg så finns det tydligen regler att följa inom bloggandet, oskrivna regler som folk antar att det alla med större blogg ska veta. Skitsnack, Det vet vi/jag inte!

Det jag stör mig på är att ifall jag skulle ha en åsikt som jag delade med mig på bloggen. Så får jag OFTA kommentarer som är nedlåtande.

vad kan jag göra mer än att gilla läget därefter? Jag kan inte uttrycka mig på samma sätt eftersom det missförstås av hälften.
Kommentarer jag får av anonyma folk som absolut inte har något liv, jag hade kunnat ta ipadressen och säga här hen skrev de och de till mig. Hoppats på att det gör lika ont i hens själ precis som i min. Bara de senaste timmarna har det kommit in olika kommentarer. Med det vore uthägning vilket inte är tillåtet i dagens samhälle.

Nu är det sommarlov. Vilket gör att ni är uttråkade, vilket betyder negativitet. sånt som ingen ska acceptera ska jag ska acceptera. "För att jag valde att vara offentlig" Okej!

kom och säg det till mig när jag har ögonkontakt och står två meter ifrån då tar jag åt mig.
jag vet om att ni inte har någon bra underhållning på ert sommarlov. Men det betyder inte att det är okej att inte bete sig på nätet.

Diskutera gärna med mig i mina inlägg men håll dig till trevliga ord. Med det menar jag att HORA IDIOT SLYNA FANSKAP OSV. Inte ska finnas med i texten och inga andra dåliga ordval. Tack

Jag blir så less på att vi med lite större ska ta så mycket mer skit och så mycket ansvar. Självklart för att folk tar åt sig av mina texter men ärligt jag tror att de få som läser en annan blogg tar åt sig av hens text med.
Jag kan lätt få upp en debatt på nolltid så är den ena en idiot en annan hora och det bara för en felstavning eller dåligt formulerat.

Ska det va så?
Snart får vi väll en glasflaska i huvudet om vi säger fel till en kassörska på stan. Eller? Det är bara vi som bestämmer hur framtiden kommer att bli och se ut.
Vill vi ha det så här? INTE jag och det ska jag se till att min framtid inte kommer bli. den ska bli bra och inte bestå utav massa ånger.
Du lever bara en gång som den du är idag, använd det med nytta istället för att kommentera skit, överens? Toppen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments