Header

VARDAG

Jag sitter här i min säng, i en rosa mjukisdress och försöker andas så gott det går, men det är inte så lätt när jag är så här halvt förkyld...

Jag sitter i den lilla byn veberöd och skriver på min egna blogg, en blogg som kan läsas överallt hela jordklotet runt om bara med hjälp av uppkoppling till internet ! 

Alla som har tillgång till internet kan läsa min blogg, och det är redan  ganska många  människor som kikar in här VARJE dag!

 Varför vet jag inte, det vet bara ni. Jag hoppas det är för att ni får inspiration och en glädje över att inget är omöjligt, en ego boost som säger "jo jag kan" efter att ni klickat er ut. För det är det jag vill förmedla i min blogg, alla kan!

Jag tycker det är förbannat fräckt att se hur mitt företag växer och hur allt blir större! Att lilla jag växer på internet som 16 åring! Olika företag hör av sig och vill ha mina åsikter. Förra veckan svarade jag på tre intervjuer. Det är helt galet igentligen. Att lilla jag som skaffade en blogg, mest på skoj skull har fått uppleva så mycket saker!  Då och då kommer det mail, en del företag en annan privatperson, ibland snälla tack mail, och inbland inspirationstips! Ibland förfrågningar om jag kan länka en och annan blogg eller annat!

Jag som liten sextonåring  kan sitta och snacka ihopa mig med företag, dela åsikter och leta ännu mer insperation på andra bloggar. Jag borde verkligen vara mer tacksam för det! 

Jag tycker och frågar ofta mig själv, tänk om jag inte skaffat mig en blogg, tänk vad annorlunda allt hade varit, jag hade inte fått min kärlek utskriven på en skvallersida som sedan lämnade mig, jag hade aldrig fått göra intervjun med Isac Elliot, jag hade aldrig blivit tillfrågat att skriva i Sydsvenskan och jag hade absolut inte haft möjligheten att ha dessa samarbeten jag har och kommer ha i framtiden med våra olika företag. Det är en fantastisk möjlighet som startas bara när man trycker på starta blogg! 

Så till alla er där ute som läser detta, har du någonsin haft en dröm om att få genomföra stora projekt? Kanske starta ett event, eller designa en egen kollektion och driva en stor blogg? - vad väntar du på? Starta en direkt

Ingen blogg är stor från början, ett vinnande företag är de som jobbar hårt för det och har något viktigt och intressant att förmedla! 

Ingen blogg blir stor för att de länkades och åkte in på en räkmacka -tjohoo vad kul. Nej nej nej! Det ligger otroligt mycket tid bakom en blogg. Jag lägger ungefär 5 timmar på min blogg varje dag. Jag går upp tidigt och lägger mig en aning försent än vad jag borde för att mitt mål med min blogg kommer inte gratis! 

Våga kontakta företag, våga vara jobbig & våga tro på dig själv, dina drömmar och dina idéer! Även fast det låter otroligt löjligt, så stämmer de in något otroligt bra, tro på dig själv, så länge du gör det och står för vad du skriver så kommer det alltid komma lösningar

Så idag gör vi något nytt! 

Jag håller på och mailar företag och privatpersoner, jag planerar för framtiden. 

Vad ska DU göra idag? 

Maila ridläraren om en sköthäst? Anmäla dig till talang 2015? Starta en blogg? Söka DET DÄR jobbet? Ringa det mest oroväckande samtalet? 

Gör det idag, idag är en riktigt bra dag och tack för allt tvåtusentalet som har utvecklat internet till en magisk värld full av möjligheter.  

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments