Header

VARDAG

Nu förtiden är det svåraste som finns att hitta en riktig vän. En sån du kan ringa när som och om vad som. Dom är inte lätta att hitta, men dom finns.

Jag har hittat min...silke

För ett år sen kunde vi inte hälften om varandra som vi vet. Inatt när silke sov här och jag vart klarvaken passade jag på att fråga lite saker om mig. Saker som ingen annan skulle kunnat svara på.

Jag frågade massa saker men jag väljer ut att visaer dessa

-silke vad är min dröm. Din dröm är att få tävla med Bella i de stora klasserna.

-vilka är mitt liv
-lätt Falsterbo gänget svarar silke.

-hur började detta kaoset till vänskap:
minns du inte det, vi var på väg med buss till Falsterbo. Du berättade allt om vännerna och mina ögon bara spärrades upp. Jag blev helt slukad. Och dessa personerna...wow.

Ingen annan hade någonsin kunnat svara så, INGEN. Vi delar hemligheter som ingen annan ens skulle kunna lista ut. Vi har så bra vänskap att bara genom en blick kan vi ge svar på en fråga. Vi är öppna och klara med vad vi tycker. Vi skrattar åt våra misstag och gråter tillsammans. Det är de -syskon fast i olika hus.


Våra liv är så roliga. Vi har vänner överallt i Sverige. Vi har bra kontakter i ponnyvärlden och vi vet hur vi har kul. Fast det inte krävs så mycket och att vi inte gör så mycket så trivs vi så bra. Vi har våra skämt, vi har våra kontakter. Vi har våra liv som rockar loss och vi har på något vänster alltid KUL


Den understa bilden är hela 4 år!! 4 år, inte lika tighta men ändån 4 år...tänk om vi visste att det skulle bli såhär. Tänk om vi visste att vi skulle kunna dela allt detta. Tänk om vi hade vetat att våra bästa vänner hade delats med varandra.
Ullared, alla läger, alla minnen. Alla ridlektioner. Alla timmar i sadeln av skratt. Alla möjliga stunder av prat. Prat som INGEN annan förstår eller kan lägga sig i. För det är bara hon och jag som vet.

Jag menar hur ofta får man någon att låta som en älg? Nä precis...det är sjuka grejer. Det är sjuka samtal. Det är skratt, tårar, glädje och depression. Det är aldrig sig likt. Det är vi. JAG OCH MIN BÄSTA VÄN

Silke kan mig rätt av, jag kan henne rätt av. När hemligheterna var bort och jag kunde släppa in henne i hela mitt galna liv. Förstod hon möjligheterna. Möjligheterna jag har med grymma vänner ett meddelande bort. Jag har chanser ingen annan har. Vi har chanser som ingen annan har. För att vi är vi. För att vi kan hålla små hemligheter och STORA. För vi vet att avslöjas något...då finns inget längre kvar. Vi vet det. Berättas hemligheterna för vår magiska luft ut. Skulle någon annan veta skulle de inte vara kul. Skulle någon annan förstå...så skulle det inte vara kul. Det skulle va tomt och konstigt. Och det är därför vår vänskap är bättre än alla andras......Mitt allt...har inga bästa vänner...men du...du är ett undantag. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments