Header

Jag finner inga ord. Jag tror det är svårt att förstå, det är svårt att förklara hur mycket denna killen betyder/betytt för mig. 

Jag har legat på golvet, skriket, gråtit mig till sömn så många nätter. jag har älskat denna killen så fruktansvärt mycket. Över hela mitt hjärta. Det har gjort ont när han varit nere..Det har varit glädjetårar när han fått sina priser och tackat sina fans. 

jag skojar inte när jag säger att mitt rum var täckt med han, inte en vit fläck på väggarna. Bara han. Jag grät i säker en vecka över att han började följa mig på twitter. 

Jag skojar inte när jag säger att jag slutade umgås med folk som inte gillade han. stod upp för han när haters attackerade. Han var mitt allt. Hela mitt cirkulerade runt han. 

min största dröm var att få vara Vanessa Bieber...Jag ler när jag skriver den meningen...jag vet vilka känslor det finns bakom den. Det är tårar bakom denna text...

han där...alltså vilken bakgrund..igår när jag inte kunde sova...jag kollade tillbaka på hans resa..hela min "barndom" ligger i hans händer. 

om ni bara läst mina dagböcker, det finns en rosa stor bok där jag skrivit meddelanden till han...som jag ville/vill ge till han. Den inehåller fina urklipp från tidningar, olika citat och andra saker som jag ville berätta för han..papperna har mina intorkade tårar och kanske en gnutta av hans olika parfymer....

jag vet att han inte gjort så bra saker...men vet ni. säg någon som inte gjort något fel? Han är känd, det syns mer, så är det... men något vi inte får glömma är hur många han faktiskt hjälpt. Donationer av leksaker, pengar och massa andra skolor. Hans musik har räddat liv. 

Visst är det galet, hur en enda människa kan betyda så mycket...även fast jag inte är lika hysterisk i han nu som då, så känner jag lycka bara av att se han glad. pirrar fortfarande i min mage. tårar kommer fortfarande när jag ser på filmerna "never say never" och "belive" när jag läser hans bok " first two step to forever: my story" och hans andra bok "just get started" 

Jag har verkligen lagt så mycket tid på denna artisten..Från att One time släpptes fram tills nu och i framtiden. Jag har röstat fram han till olika vinster i alla dessa priser han vunnit. Jag är en del av hans karriär..det kändes maffigt att säga 😉 

Justin, fina, vackra, underbara, snälla omtänksamma Justin om du bara visste vad du betytt för mig. tack för att du lärde mig "never say never" och "belive" tack för att du förde ihop mig med många fantastiska vänner runt om i världen. Olika grupper och andra träffar, chattar på facebook och gamla facebook grupper...om du bara visste....

JAG HADE VELAT ATT ALLA SÅG DENNA VIDEON belieber eller inte, hater eller inte..dessa fyra minuter är han värdig att få. 

en gång en belieber..alltid en belieber.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments