Header

VARDAG

Godmorgon på er! Hur är det med er? Med mig är det sådär. Jag är lite smått trött och en aning förkyld. Det har vart en jobbig första vecka i skolan. Jag drog på mig en förkylning direkt och det tar en del på mina krafter. Jag kommer hem sent på kvällarna efter stallet så jag ligger efter med sömn...Jag brukar vara klar i stallet vid nio halv tio tiden. Vid den tiden känns det sådär att öppna läxböckerna 😉

Igår hade jag däremot en minst sagt trevlig kväll. Jag och mina vänner var på premiären av Hitta Doris och det var blandade åsikter om filmen. Jag tyckte om den! Den fick mig att skratta och sedan gråta och sedan skratta igen. Heh! Ni som känner mig vet att jag gråter till allt. Jag är så känslig! Jag tycker absolut att ni ska se den! Den var inte alls speciellt "barnslig" som jag trodde att den skulle vara. Jag tror den skulle passa många utav er!

Men lördag, solen skiner och Bella får vila idag. Det står att det ska bli väldigt varmt idag.,.Men jag är en rätt frusen person av mig så jag börjar dagen med en tjocktröja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments