Header

VARDAG

Back to monday

Jag är faktiskt lite besviken, jag hade förhoppningar om att det skulle vräka ner av regn Idag. Så är det inte ens en liten droppe regn. Det är snarare soligt och fint väder.

Jag är trött på denna värmen nu. Det går inte att göra något alls. Trött och dåsigt är det hos alla, fläkten är igång dygnet runt och min syster pratar ofta i den så hon låter som en robot. Det blir irriterande efter ett par timmar...

Därför är jag något så avundsjuk på alla som bor i Göteborg, för där har det regnat. Som bara den faktiskt. Och i Motala är det översvämning men vi här i Skåne är helt uttorkade och har en aning av solsting.

Jag hade önskat att det kom världens regndag imorgon. Att det öste ner över oss och sköljde bort all denna otroliga värme, för jag är överhettad!!

Men för att lämna vädret och gå över till min dag så ska jag sörja lite över att jag inte är påväg till Liseberg. Pratade mycket med Evelin igår och hon ska dit så jag känner mest JAG VILL OCKSÅÅÅÅ. För när vi va där med klassen var det ingen höjdare. Det var SMOCK fullt! Jag tror vi var där från 11 på morgonen tills de stängde halv 11? På kvällen och vi han Max åka 8 karuseller. Det säger väl sig självt att det var tråkigt. All tid gick till att stå i kö.

För att senare ikväll ta hand om Bella så ska jag nog inte göra mycket för dagen, blogga lite och framförallt spela Sims. För det var år sen jag gjorde det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments