Header

jag har idag tittat mig in på lite bloggar som har olika åsikter om ponnyålderns nya regler, att rida ponny tills vi är 20 år....är det bra eller dåligt?

jag tycker det är otroligt bra. jag vill kunna rida och tävla min ponny länge. så länge som det går.

men många av er verkar bara negativa, väldigt negativa. 

ett par exempel jag har fått upp;

' jag känner mig utpekad, som att de egentligen inte vill ha mig där, jag känner mig i vägen. jag känner mig förstor och tappar lusten. 

- jag förstår ditt argument men har det inte alltid varit så att vi känt oss lite förstora på våra ponnys efter 16 då det är då våra internationella år tar slut? jag har, men jag känner inte att det är så irriterande att jag skulle känna mig kränkt och i vägen. försök istället stryka ut detta ur ditt huvud. det är inte många som väljer att rida ponny efter 16 men du gör. och det är bra! 

* jag tror ridsportsförbundet lurar oss! de ville innan sätta gränsen 16år och sen plötsligt sätter de två grupper där 16 är gränsen. jag tror att när det blir för få anmälningar  i grupp 2 16< så kommer de inte starta den kategorin och då få igenom att sluta vid 16.

-jag höll med ett tag, jag trodde precis som du att den en a gruppen skulle stängas av! men om du läser om igen, så står det att om det blir för få anmälningar i grupp 2 kommer grupperna slås samman. vilket gör att vi inte kommer kastas undan. vi kan alltså fortsätta tävla tills vi är 20 oavsett grupperna!

'* de borde sänkt det till 16 precis som utomlands. sverige är nu de enda med denna dumma regel, ska de inte inse att alla dessutom är för långa för sina stackars dponnyer? sälj och köp storhäst efter 16 TACK!

- hey butter! jag är 16, köpte en ponny, som just nu är skadad, tror du någon vill köpa henne just i detta läget? NEJ! jag kan säga rakt ut, jag har INTE råd att köpa en storhäst. inte samtidigt som jag har min fantastiska dponny. ridsporten är orättvist JA, men att säga att vi ska sälja våra ponnysar efter 16 vore enligt mig helt dumt. dessutom måste jag säga att vi är lite för nojjiga med längden, varje ekipage känner av när det blir obalanserat. då vet man att ponnytiden är över. jag är precis på gränsen till för lång för ögonmåttet MEN min längd påverkar INTE min ridning ännu. det är där allt sitter, skit i hur det ser ut, så länge ni är ett fungerande team så köör!

jag sätter punkt här, jag är väldigt glad över att få tävla ponny tills jag är 20. om du väljer att avsluta dina ponnyår som 16 åring tycker jag du är trist, men det är bara du som bestämmer. 


men jag trivs väldans bra vid min ponnys sida och vi fightas snart på banorna i många år till dessutom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments